EUROLEAGUE

Δάκρυσε ο Μπατίστ και όλο το ΟΑΚΑ!

Δάκρυσε ο Μπατίστ και όλο το ΟΑΚΑ!

Ο Μάικ Μπατίστ βραβεύτηκε από τον Παύλο Γιαννακόπουλο για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό και συγκινημένος τόνισε πώς "μπορεί να μην είμαι τώρα εδώ, αλλά θα περάσω ξανά"...

Ο Μάικ Μπατίστ επί εννέα συναπτά έτη υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό, κερδίζοντας μεταξύ άλλων 8 πρωταθλήματα και τρία τρόπαια Ευρωλίγκας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν ξέχασε την πολύτιμη συνεισφορά του στον σύλλογο και τον τίμησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσε.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα που έληξε με 69-55 , ήταν ο άνθρωπος που έδωσε τιμητική πλακέτα στον Αμερικανό σέντερ, ενώ τον τίμησε και ο Ενιαίος Φορέας Συνδέσμος.

Δάκρυσε ο Μπατίστ και όλο το ΟΑΚΑ!

" Θα είμαι σύντομος. Ευχαριστώ για τα εννέα αυτά υπέροχα χρόνια. Πάντα θα είστε στην καρδιά μου", ανέφερε αρχικά ο Μάικ Μπατίστ, ο οποίος σταμάτησε για μερικά δευτερόλεπτα, καθώς είχε συγκινηθεί και συμπλήρωσε: " Μπορεί να μην είμαι τώρα εδώ, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα περάσω ξανά".

Γύρισα στο σπίτι μου

Ο Μάικ ήταν συγκινημένος και μετά τη λήξη του αγώνα. Μιλώντας στην τηλεόραση της Νόβα ευχαρίστησε τους πάντες και παραδέχθηκε ότι του μοιάζει ... αδιανόητο να παίζει εναντίον του Διαμαντίδη και του Μπατίστ.

Δάκρυσε ο Μπατίστ και όλο το ΟΑΚΑ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή του: "Ήταν μία εκπληκτική βραδιά που γύρισα σπίτι. Ήταν μία καταπληκτική βραδιά. Γύρισα σπίτι μου και χάρηκα πολύ που είδα ανθρώπους που αγαπώ. Ευχαριστώ τον κόσμο και την διοίκηση της ομάδας για όσα έζησα εδώ".

Για τα δάκρυά του κατά την βράβευση: " Ήταν κάτι φυσιολογικό. Έχω περάσει πολλά εδώ με τον Παναθηναϊκό. Έχω ζήσε πάρα πολλά και τους ευχαριστώ όλους".

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει: " Μπορεί και να γυρίσω ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον".

Για το πώς αισθάνθηκε που έπαιξε αντίπαλος με τον Διαμαντίδη και τον Τσαρτσαρή: " Μου φαίνεται αδιανόητο που παίξαμε αντίπαλοι, ωστόσο, είμαι επαγγελματίας και παίκτης της Φενέρ και ήθελα το καλό για την ομάδα μου".

Δάκρυσε ο Μπατίστ και όλο το ΟΑΚΑ!
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ