ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαμαντίδης: "Προχωράμε μαζί, στηρίζουμε τον Δ.Γιαννακόπουλο"

Διαμαντίδης: "Προχωράμε μαζί, στηρίζουμε τον Δ.Γιαννακόπουλο"

"Στηρίζουμε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί" δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετά το ματς, στέλνοντας το μήνυμα της ομάδας προς την διοίκηση, μετά τα ...μεσημεριανά γεγονότα και τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έστειλε το μήνυμα της ομάδας προς την διοίκηση της ομάδας, μετά απ΄όσα συνέβησαν το πρωί, με τις δηλώσεις του Δ.Γιαννακόπουλου.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν κατηγορηματικός: "Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί και όσα προβλήματα δημιουργήθηκαν θα λυθούν. Στηρίζουμε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο"

"Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε. Γύρισε ένας αθλητής που έχει προσφέρει στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισε έστω και σαν αντίπαλος.

Κρατάμε τη νίκη από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Είχαμε αρκετά καλά κομμάτια στο παιχνίδι και άλλα που δεν ήταν τόσο καλά. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας και προχωράμε", είπε ο κάπτεν του Παναθηναϊκού.

Για το τι άλλαξε και ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο: "Φέτος είναι κάτι διαφορετικό για όλους και αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Προσπαθούμε κάτι καινούριο. Όλοι κάνουμε το καλύτερο για αυτή την ομάδα. Παίκτες, προπονητές και διοίκηση κάνουμε το καλύτερο και στο τέλος ταμείο. Εγώ πιστεύω πως ο μόνος τρόπος για να βελτιωθείς είναι η προπόνηση"

Για το εάν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού: "Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το μπάσκετ που παίζουμε. Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση όπως είναι η Ευρωλίγκα πρέπει να βελτιωθούμε"

Στη συνέχεια ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ζήτησε να μιλήσει για τις εξελίξεις στα διοικητικά. "Όλα τα παιδιά στηρίζουμε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ελπίζουμε να λυθούν όλα τα προβλήματα. Ο Παναθηναϊκός με την οικογένεια Γιαννακόπουλου έφτασε πολύ ψηλά. Ελπίζω ότι πρόβλημα παρουσιαστεί να λυθεί. Όλοι μαζί μπορούμε να κρατάμε την ομάδα ψηλά" ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Τσαρτσαρής: "Άφησε το στίγμα του ο Μπατίστ"

Ο Κώστας Τσαρτσαρής τόνισε πως το σημαντικό είναι η ομάδα να είναι έτοιμη στην επόμενη φάση ώστε να μπορέσει να πετύχει κάτι μεγάλο, ενώ αποθέωσε τον Μάικ Μπατίστ.

Αρχικά είπε: "Δεν μπορούμε να συνδυάσουμε τον αθλητισμό με την κρίση. Είναι σημαντικό μετά τα άσχημα αποτελέσματα να κάνουμε συνεχή και νικηφόρα παιχνίδια. Η πρώτη φάση είναι για να προκριθούμε. Από εκεί και πέρα στους 16 πρέπει να είμαστε 100% για να πετύχουμε κάτι μεγάλο".

Για τη βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο: "Μετριάσαμε τα λάθη μας και παίξαμε καλή άμυνα. Βρήκαμε αρκετά εύκολα σουτ είτε σε αιφνιδιασμό είτε σε ελεύθερα σουτ. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που όλοι μπορούν να σηκώσουν την ομάδα στις πλάτες τους. Με την εμπειρία μας μπορούμε να μεταδώσουμε κάτι στους νεότερους".

Για τον Μπατίστ και αν θα ήθελε να τύχει ανάλογης υποδοχής όταν σταματήσει το μπάσκετ: "Κατ' αρχήν θα ήθελα να πω για τον Μάικ ότι είναι ένα παιδί που άφησε το στίγμα του. Εννέα χρόνια προσέφερε τα πάντα. Από Μάικ έγινε Μιχάλης. Από εκεί και πέρα για τον εαυτό μου, αυτό που θέλω είναι ο κόσμος να δείχνει σεβασμό στο πρόσωπό μου. Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ