EUROLEAGUE

Για το "διπλό" χωρίς Διαμαντίδη

Για το "διπλό" χωρίς Διαμαντίδη
INTIME SPORTS

Δύσκολο έργο περιμένει τον Παναθηναϊκό στην Τουρκία με αντίπαλο την Εφές, στο πρώτο παιχνίδι για το 2013 (3/1, 9.45μ.μ.-ΕΤ1). Χωρίς Διαμαντίδη θα αγωνιστούν οι "πράσινοι"

Ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη στη σύνθεσή του, ελπίζει να κάνει ποδαρικό στο 2013 με νίκη στο παιχνίδι με αντίπαλο την Εφές την Πέμπτη (3/1, 9.45μ.μ.-ΕΤ1).

Το έργο των "πράσινων" θα είναι δύσκολο, από τη στιγμή μάλιστα που η... ατυχία τα έφερε έτσι και ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι νοκ άουτ λόγω θλάσης.

Ο Παναθηναϊκός με οδηγό την καλή του εμφάνιση στην πρεμιέρα του TOP-16 κυρίως στο α' ημίχρονο του αγώνα με την Ζαλγκίρις, ευελπιστεί να καταφέρει να καλύψει το κενό του αρχηγού του.

Με δεδομένη την εικόνα που παρουσιάζει η τουρκική ομάδα, δεν αποτελεί φόβητρο, ωστόσο μπορεί εύκολα να σκοτώσει οποιονδήποτε αντίπαλο της εφόσον είναι εύστοχη. Οι "πράσινοι" θα χρειαστούν μεγάλη βοήθεια από τους Ούκιτς, Μπανκς και Ξανθόπουλο στον οργανωτικό τομέα, καθώς εκεί θα είναι μεγαλύτερη η απουσία του Διαμαντίδη.

Συγκέντρωση ζήτησε από τους παίκτες του ο Αργύρης Πεδουλάκης ο οποίος έκανε ειδική αναφορά στην ταχύτητα της Εφές, χαρακτηρίζοντάς την ιδιαίτερα επικίνδυνη. Σκληρό παιχνίδι για 40 λεπτά συνέστησε από την πλευρά του ο Ρόκο Λένι Ούκιτς που θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στάθηκε από την πλευρά του, στον επαγγελματισμό που έδειξαν οι "πράσινοι" κατά τις ημέρες των εορτών και ξεκαθάρισε πως δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά από τη στιγμή που οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού είναι συνεχείς.

Τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο θέλει να ξεκινήσει η Εφές, σε ένα ματς που ο Οκτάι Μαχμουτί χαρακτηρίζει δύσκολο, αλλά θεωρεί πως με τη βοήθεια του κόσμου της, μπορεί να το πάρει.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ