ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Γρήγοροι αυτοί, έτοιμοι εμείς"

Πεδουλάκης: "Γρήγοροι αυτοί, έτοιμοι εμείς"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Τουρκία χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Διαβάστε πως σκιαγράφησε την Εφές ο Αργύρης Πεδουλάκης και ποιους παίκτες ξεχωρίζει ο Ρόκο Ούκιτς.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μιλώντας στο επίσημο site της διοργάνωσης επιβεβαίωσε τους φόβους που ήθελαν τον Δημήτρη Διαμαντίδη να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί στη 2η αγωνιστική του Top-16. Παράλληλα αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού των Τούρκων, τους οποίους χαρακτήρισε ομάδα ρυθμού.

"Αντιμετωπίζουμε μια πλήρη ομάδα. Η Εφές μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη αν επιβάλει τον δικό της ρυθμό. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο παρκέ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο αντίπαλος μας παίζει γρήγορα στο transition, αλλά και σε οργανωμένη επίθεση. Οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι σωματικά και πνευματικά.

Θα παίξουμε χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Είναι μια μεγάλη απώλεια για μας, καθώς προσφέρει σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού: την άμυνα, την επίθεση, την εκτέλεση και τη δημιουργία. Από την άλλη θα αγωνιστεί κανονικά ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ενώ θα έχουμε και τα νέα πρόσωπα μας, που έχουν κερδίσει εμπειρίες και έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν καλύτερα τη φιλοσοφία μας" ήταν τα λόγια του Αργύρη Πεδουλάκη.

Από τη δική του μεριά ο Ρόκο Λένι Ούκιτς υπογράμμισε: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο. Θα μας λείψει σίγουρα ο Διαμαντίδης. Οπότε όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε λίγο παραπάνω, επειδή ο ηγέτης μας θα είναι εκτός. Και είμαι σίγουρος ότι το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Έχουμε αποδείξει όμως ότι μπορεί να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, αν επεκτείνουμε τα καλά μας διαστήματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η Εφές παίζει πολύ καλά εντός έδρας και θα είναι μια δύσκολη πρόκληση για μας. Στηρίζονται πολλοί στον Φάρμαρ και στον Βούγιασιτς σε ότι αφορά την εκτέλεση και τη δημιουργία. Έχουν πολύ ταλέντο και ο πρώτος μας στόχος είναι να τους σταματήσουμε. Έχουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες, οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι αν σταματήσουμε μόνο έναν παίκτη θα κερδίσουμε. Θα πρέπει να παίξουμε σκληρά για 40 λεπτά αν θέλουμε να κερδίσουμε".

Μασιούλις: "Είμαστε καλά διαβασμένοι"

Κατά τη διάρκεια της αναχώρησης του Παναθηναϊκού για την Κωνσταντινούπολη ο Τόμας Μασιούλις τόνισε: "Πάμε στην Τουρκία για τη νίκη, ξέρουμε ότι θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Η Εφές είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Στην έδρα της παίρνει δύναμη από τον κόσμο και γίνεται ακόμα καλύτερη. Εμάς το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να πάρουμε τη δεύτερη νίκη και να παραμείνουμε στην πρώτη θέση του ομίλου.

Ξέρουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε και είμαστε διαβασμένοι. Πλέον έχουμε στην ομάδα και δυο νέα παιδιά, τον Καπόνο και τον Γκιστ. Από το πρώτο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις έδειξαν ότι θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Ήταν πάρα πολύ καλοί και στην άμυνα και την επίθεση και έμοιαζαν να είναι μαζί μας από την αρχή της χρονιάς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ