EUROLEAGUE

Ερέρος: ''Ο Λάσο έχει συμβόλαιο!'

Ερέρος: ''Ο Λάσο έχει συμβόλαιο!'
INTIME SPORTS

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης , Αλμπέρτο Ερέρος, βρίσκεται στη Βαρκελώνη για την κλήρωση της Euroleague 2014-15 και ρωτήθηκε για το μέλλον του Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της ''Βασίλισσας''. Τι είχε να πει;

Οι μέχρι πρότινος βοηθοί του Πάμπλο Λάσο, Χούγκο Λόπεζ και Χότα Κουσπινέρα, ειδοποιήθηκαν την Κυριακή (6/7) πως δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους, στο τεχνικό τιμ. Την ίδια στιγμή, οι Ισπανοί φέρνουν συνεχώς στο προσκήνιο την περίπτωση του Φώτη Κατσικάρη για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το solobasket.com είναι το site που ενημέρωσε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να απολύσει τον Πάμπλο Λάσο και ότι ο νέος προπονητής της "βασίλισσας" θα είναι ο Φώτης Κατσικάρης. Στο σχετικό κείμενο, αναφέρεται ότι έπειτα από εβδομάδες σκέψεις, οι Μαδριλένοι κατέληξαν στο ότι θα ήταν χρήσιμο να... κλείσουν τον κύκλο του Λάσο, ο οποίος ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2011.

Τι είχε να πει ο Αλμπέρτο Ερέρος στο περιθώριο της κλήρωσης στη Βαρκελώνη; ''Δεν υπάρχει ζήτημα. Ο Πάμπλο Λάσο είναι προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει συμβόλαιο!'' ξεκαθάρισε ο Αθλητικός Διευθυντής της ''Βασίλισσας'', έπειτα από σχεδόν τρεις εβδομάδες αμφισβήτησης και σεναρίων για το μέλλον του Βάσκου κόουτς.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ