EUROLEAGUE

Με Μπαρνιάνι στο ΟΑΚΑ

Με Μπαρνιάνι στο ΟΑΚΑ

Ο Αντρέα Μπαρνιάνι θα ακολουθήσει την αποστολή της Μπασκόνια στην Αθήνα, αλλά παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods (23/12, 21:15). Τι σχολίασε για το θέμα ο Σίτο Αλόνσο.

Μετά τη νίκη στον ισπανικό "εμφύλιο" με την Μπαρτσελόνα , η Μπασκόνια ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό Superfoods (23/12, 21:15). Η ομάδα του Σίτο Αλόνσο έρχεται στο ΟΑΚΑ για να υπερασπιστεί την τέταρτη θέση της κατάταξης απέναντι στο "τριφύλλι" που παρουσιάζεται πολύ βελτιωμένο τον τελευταίο μήνα.

Στο αεροπλάνο της ισπανικής ομάδας μπήκε, εν τέλει, κι ο Αντρέα Μπαρνιάνι παρά την αρχική εκτίμηση πως θα μείνει εκτός δράσης για μερικές ακόμη μέρες . Όπως έγινε γνωστό, ο έμπειρος σέντερ θα ταξιδέψει με την αποστολή, δίχως όμως αυτό να σημαίνει πως θα ντυθεί την Παρασκευή (23/12, 21:15) για να αγωνιστεί κόντρα στο "τριφύλλι". Το ιατρικό επιτελείο της Μπασκόνια θα τον εξετάσει εκ νέου άμα τη αφίξει στην ελληνική πρωτεύουσα, κι εφόσον κριθεί πως είναι ιατρικά έτοιμος, το μπαλάκι θα περάσει στα χέρια του Σίτο Αλόνσο, ο οποίος θα κληθεί να πάρει την απόφαση για τη χρησιμοποίηση (ή μη) του παίκτη στο ΟΑΚΑ.

" Παρότι η ομάδα τα καταφέρνει πολύ καλά εν τη απουσία του, η επιστροφή του στη δράση θα είναι καλύτερη για όλους μας", ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Μπασκόνια πριν αναφερθεί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο οποίος " είναι μια ομάδα που έχει γεμάτο ρόστερ και πολύ ταλέντο. Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ είναι πολύ έντονη κάθε φορά και είναι δύσκολο να κερδίσεις εκεί. Θα πρέπει να κάνουμε πολύ καλά κάποια βασικά πράγματα, αν θέλουμε να κερδίσουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ