EUROLEAGUE

Χωρίς Ούντο με Παναθηναϊκό η Φενέρμπαχτσε

Χωρίς Ούντο με Παναθηναϊκό η Φενέρμπαχτσε
Udoh

Ο Έκπε Ούντο δεν πρόκειται να παίξει στον αποψινό αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τον Παναθηναϊκό λόγω τραυματισμού στο δεξί πόδι.

Χωρίς τον καλύτερο της ψηλό θα παραταχθεί η Φενέρμπαχτσε στη μονομαχία της με τον Παναθηναϊκό Superfoods (19/1, 19:30). Κι αυτό γιατί ο Έκπε Ούντο τραυματίστηκε στη δεξιά γάμπα και δεν υπολογίζεται από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον αγώνα με το "τριφύλλι".

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Γιώργος Οικονόμου

Οι ενοχλήσεις που ένιωσε τις τελευταίες ώρες ο Αμερικανός σέντερ της τουρκικής ομάδας έφεραν... συναγερμό, με τον "Ζοτς" να αποφασίζει τη μη χρησιμοποίησή του κόντρα στο "τριφύλλι", υπό τον φόβο υποτροπής ή άλλου προβλήματος που θα τον θέσει εκτός δράσης για μεγαλύτερο διάστημα.

Μ' αυτά και μ' αυτά λοιπόν, ενδεχομένως ο Άντονι Μπένετ να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από αυτό που είχε αρχικά στο μυαλό του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ελλείψει άλλων λύσεων στην τουρκική front line.

Θυμίζουμε πως την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε back to back αγωνιστική στην EuroLeague, με τη Φενέρμπαχτσε να αντιμετωπίζει την Ούνικς Καζάν (εκτός) και τη Γαλατάσαραϊ (εντός).

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ