EUROLEAGUE

Διαμαντίδης: "Εντάξει ...we won"!

Διαμαντίδης: "Εντάξει ...we won"!
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δηλώνει ότι σημασία είχε η νίκη, εξηγεί πως ευστόχησε στο τελευταίο τρίποντο που ξέρανε τη Μάλαγα και παρεμβάλλει ένα ωραίο "εντάξει" στις δηλώσεις του στα ...αγγλικά (video)

Απολαυστικός ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, όπου έδωσε ρεσιτάλ σκοράροντας 23π με 7/11 τρίποντα, δυο εκ των οποίων στα τελευταία δευτερόλεπτα κι ενώ η Μάλαγα ήταν μπροστά με +5π! Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 77-76, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν πιστέψει ότι ...πήραν τη νίκη.

Ως συνήθως ο αρχηγός του ΠΑΟ στις δηλώσεις του (ήταν ο ΜVP του αγώνα της εβδομάδας) έβαλε πάνω από τα δικά του κατορθώματα τη νίκη της ομάδας του. Όταν ρωτήθηκε αν ο ΠΑΟ εξασφαλίζει τη 2η θέση του ομίλου, απάντησε (στα αγγλικά) με ένα ...ελληνικότατο "εντάξει" και συνέχισε να εξηγεί ότι οι "πράσινοι" βλέπουν τη συνέχεια βήμα-βήμα.

Ο Διαμαντίδης σχολίασε: " Νιώθω πολύ καλά γιατί νικήσαμε, το πιο σημαντικό απ' όλα. Όσο για το τελευταίο σουτ, είχαμε τάιμ-άουτ, συζητήσαμε κάτι με τον κόουτς και βρήκαμε τη λύση. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κερδίσαμε".

Συμφώνησε ακόμη ότι ο ΠΑΟ " ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, ενώ κάποια στιγμή προηγηθήκαμε με διαφορά 17π. Το ημίχρονο τελείωσε όμως μόλις με 2π. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, οι δυο ομάδες ήταν πολύ κοντά, αλλά στο τέλος νικήσαμε και είμαστε ευχαριστημένοι".

Όσο για τη συνέχεια; "Εντάξει, εμείς βλέπουμε τον όμιλο βήμα-βήμα. Την ερχόμενη εβδομάδα παίζουμε με την Ζάγκρεμπ και στο τέλος, θα δούμε τι ακριβώς έχουμε κάνει"

Δείτε το βίντεο με το τελευταίο τρίποντο του Διαμαντίδη στο παιχνίδι που έκρινε τον αγώνα:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ