ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήνυση και ο Καλάθης για το τροχαίο

Μήνυση και ο Καλάθης για το τροχαίο
INTIME SPORTS

Ο Νικ Καλάθης αναμένεται να "απαντήσει" με μήνυση όσον αφορά όλα όσα τον κατηγορεί το νεαρό ζευγάρι.

Το νεαρό ζευγάρι κατέθεσε μήνυση στον Νικ Καλάθη για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος, αλλά και εγκατάλειψης, κάτι που δεν διαψεύδει ο Έλληνας γκαρντ.

Ο Καλάθης, όμως διευκρινίζει ότι η σύγκρουση με το σταματημένο όχημα, όπου βρισκόταν το ζευγάρι έγινε στην προσπάθεια του να κάνει όπισθεν, όπως επίσης και ότι δεν προκλήθηκε σοβαρή ζημιά στο αυτοκίνητο.

Ο ίδιος, μάλιστα υποστηρίζει ότι εκείνοι ήταν που τον έβρισαν πρώτοι και στη συνέχεια απάντησε, αφού όμως διαπίστωσε ότι δεν έγινε κάποια σοβαρή ζημιά στο αυτοκίνητο που βρισκόντουσαν. Έτσι, ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού σκοπεύει να καταθέσει και εκείνος μήνυση.

Αμέσως μετά το ματς και τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μάλαγα, ο Καλάθης τόνισε: " Όλο το ματς ήταν ντέρμπι και δεν θέλαμε να κάνουμε τρίτη ήττα στη σειρά. Παίξαμε δυνατά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που θέλαμε. Ο Διαμαντίδης είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη για μένα, πάντα υπάρχει εμπιστοσύνη όταν είναι η μπάλα στα χέρια του. Έκανε δύο μεγάλα σουτ, όταν βρισκόμασταν τέσσερις πόντους πίσω και στο τέλος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ