FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Ματέο: "Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που δεν τα παρατάει, οι παίκτες έχουν χαρακτήρα μονομάχου"

Final Four 2024, Ματέο: "Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που δεν τα παρατάει, οι παίκτες έχουν χαρακτήρα μονομάχου"
EUROKINISSI

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην τελική ευθεία για την έναρξη του Final Four (24-26/5) της EuroLeague. Ο προπονητής των Μαδριλένων, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του μπορεί να στεφθεί ξανά πρωταθλήτρια Ευρώπης, χωρίς να παραβλέπει ωστόσο το δύσκολο έργο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό (24/5, 22:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24).

Λίγες ημέρες πριν από το μεγάλο ραντεβού για την έναρξη των ημιτελικών του Final Four της EuroLeague (24-26/5), ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης Τσους Ματέο, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ο ίδιος, αναφέρθηκε στο ότι η ομάδα του μπορεί να φτάσει στην κορυφή ξανά, χωρίς ωστόσο να παραβλέπει το δύσκολο εμπόδιο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό ώστε να προκριθεί η "βασίλισσα" στον τελικό (24/5, 22:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24).

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναχωρεί την Τετάρτη (22/5) για το Βερολίνο. Ο Ισπανός κόουτς τόνισε στις δηλώσεις του ότι μαζί με την ομάδα του έχουν θέσει τον πήχη ψηλά. "Η πίεση είναι αυτή που βάζουμε στον εαυτό μας. Η κατάκτηση μιας Ευρωλίγκας είναι πολύ δύσκολη, αλλά έχουμε τις ίδιες επιλογές με τις άλλες τρεις. Εστιάζουμε μόνο στον ημιτελικό αντίπαλο", ήταν τα λόγια του Ματέο.

Σχετικά με τον αντίπαλο της ομάδας του τον Ολυμπιακό, για τον ημιτελικό υπογράμμισε : "Διατηρούμε και οι δύο το στυλ. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει πάντα στα ματς και δεν το βάζει κάτω. Είναι πολύ στιβαρό και οι παίκτες του έχουν χαρακτήρα μονομάχων . Δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς γιατί πάντα επιστρέφουν. Έχουμε το στιλ και το παιχνίδι μας. Είναι πολύ διαφορετικοί, αλλά υπάρχει κάτι κοινό: ότι είμαστε πρωταθλήτριες ομάδες. Και οι τέσσερις έχουμε κερδίσει τον τίτλο κάποια στιγμή".

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, είπε: "Ο Μπαρτζώκας είναι η ψυχή της ομάδας, ένας απόλυτος, ένας πραγματικός ηγέτης. Δίνει μια προσωπικότητα στον σύλλογο, για να παλεύει μέχρι το τέλος και να μην τα παρατάει. Όταν είσαι μπροστά στο σκορ με εκείνους, δεν μπορείς να πιστέψεις ότι θα κερδίσεις, γιατί πάντα γυρνούν το παιχνίδι. Είναι ένας καθρέπτης που βλέπω τον εαυτό μου και νομίζω ότι είναι ένας πραγματικός κύριος".

Υπενθυμίζεται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στην κατοχή της 11 τρόπαια της EuroLeague ενώ αποτελεί και την πρωταθλήτρια της περυσινής σεζόν. Όπως ανέφερε ο Ματέο: "Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις δύο Ευρωλίγκες στη σειρά, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να γράψουμε μια πολύ ωραία σελίδα στην ιστορία του συλλόγου."

TAGS FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ