EUROCUP

Ενός λεπτού σιγή στο Eurocup

Ενός λεπτού σιγή στο Eurocup

Την απόφαση να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του Χοσέ Λουίς Αμπός πήρε η Euroleague Basketball για τα παιχνίδια του Eurocup.

Από τα ξημερώματα της Τρίτης (21/10) το ισπανικό, αλλά και το ευρωπαϊκό μπάσκετ έχουν βυθιστεί στη θλίψη. Ο Χοσέ Λουίς Αμπός " έφυγε " από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.

H Euroleague Basketball, Θέλοντας να δείξει τη συμπαράστασή της προς την Σαραγόσα, ομάδα με την οποία συνδέθηκε ο Ισπανός τεχνικός κατά τη διάρκεια της καριέρας του, φρόντισε να τον τιμήσει.

Πώς; Κρατώντας ενός λεπτού σιγή σε όλα τα παιχνίδια του Eurocup το απόγευμα της Τετάρτης (22/10). "Είναι λυπηρό για όλους μας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ να χάνουμε, τόσο πρόωρα, κάποιον που αγαπά το άθλημά μας και έκανε τόσο μεγάλη προσπάθεια για να αναγεννηθεί η ομάδα της πόλης του, σε μια πολύ σπουδαία μπασκετική πόλη, όπως η Σαραγόσα", ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου της Euroleague, Jordi Bertomeu, ο οποίος πρόσθεσε: " Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους φίλους και στην ομάδα του, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή".

Παράλληλα, και η Liga Endesa φρόντισε να... αποχαιρετήσει τον Χοσέ Λουίς Αμπός, ανεβάζοντας βίντεο-αφιέρωμα στο επίσημο κανάλι της.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ