ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκινά η μάχη (των Νέων) της Κρήτης

Ξεκινά η μάχη (των Νέων) της Κρήτης

Με φιλοδοξίες (αλλά και αγωνιστικά προβλήματα) ρίχνεται η Εθνική μας ομάδα στη μάχη του Πανευρωπαϊκού Νέων που ξεκινά σήμερα στην Κρήτη. Το πρόγραμμα, τα τελευταία νέα και η παρουσίαση των διεθνών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει σήμερα τη Λιθουανία (19.00, LIVE από το Sport24.gr) στο πιο δύσκολο παιχνίδι για την πρώτη φάση. Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει ακόμη τη Λετονία, την Ουγγαρία και τη Μ. Βρετανία.

Όλοι οι αγώνες της Ελλάδας για την πρώτη φάση έχουν οριστεί στις 19.00 (Τρίτη ως Παρασκευή) και η εξέλιξη τους θα μεταδοθεί ζωντανά από το Sport24.gr.

Στο πρωτάθλημα θα πάρουν μέρος παίκτες που έχουν γεννηθεί ως το 1994, με την δική μας ομάδα να θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Μίσσας, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που υπέστη διάστρεμμα και θα προφυλαχθεί στα πρώτα ματς της διοργάνωσης.

Διαβάστε αναλυτικά την παρουσίαση των παικτών της Εθνικής Νέων, την 5άδα των παικτών που έχει ξεχωρίσει η FIBA, αλλά και τις τελευταίες δηλώσεις του Πάρη Μαραγκού πριν το τζάμπολ.

Ξεκινά η μάχη (των Νέων) της Κρήτης

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας

8 Ιουλίου

Α' Όμιλος

19.00 Ελλάδα-Λιθουανία
21.15 Μ.Βρετανία-Λετονία

Β Όμιλος

18.00 Σλοβενία-Σερβία
20.15 Γερμανία-Ισπανία

Γ Όμιλος

13.45 Τουρκία-Τουρκία
16.00 Τσεχία-Ιταλία

Δ Όμιλος

18.00 Πολωνία-Βουλγαρία
20.15 Γαλλία-Ρωσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ