ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μαραγκός: ''Μας έχουν πεισμώσει οι ατυχίες''

Μαραγκός: ''Μας έχουν πεισμώσει οι ατυχίες''

Η Εθνική Νέων Ανδρών αντιμετωπίζει αύριο (08/07, 19:00) τη Λιθουανία στην πρεμιέρα του Eurobasket και ο Πάρης Μαραγκός ξεκαθαρίζει ότι στις τάξεις της ελληνικής ομάδας δεν υπάρχει άγχος αλλά αισιοδοξία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δοκιμάζεται αύριο στο κλειστό ''Δύο Αοράκια'' του Ηρακλείου κόντρα στη Λιθουανία και ο Πάρης Μαραγκός αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της ελληνικής ομάδας στο Eurobasket Νέων (08-20/07).

''Δεν υπάρχει άγχος, αλλά αισιοδοξία. Το άγχος θα το μετατρέψουμε σε κουράγιο και θάρρος για να κερδίσουμε…'' υποστήριξε αρχικά ο διεθνής σέντερ.

Ο Μαραγκός αναφέρθηκε στην εθνική Λιθουανίας, πρώτη αντίπαλο της ελληνικής ομάδας στην προσπάθεια για διάκριση: ''Ολες οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι καλές. Το ίδιο και η Λιθουανία. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί καλά και είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε. Το κλειδί για την νίκη θεωρώ πως θα είναι η χημεία της ομάδας. Πρέπει να έχουμε καλά πατήματα μέσα στο γήπεδο, να είμαστε συγκεντρωμένοι και αν τα κάνουμε αυτά πιστεύω πως το αποτέλεσμα εξαρτάται από εμάς''.

Από την αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Ιωάννης Παπαπέτρου , ο οποίος υπέστη διάστρεμμα Β’ βαθμού. Ωστόσο, οι αλλεπάλληλοι τραυματισμοί από το ξεκίνημα της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας έχουν πεισμώσει τον Μαραγκό και τους συμπαίκτες του. ''Μας έχουν πεισμώσει οι ατυχίες και οι τραυματισμοί. Μας έχουν κάνει περισσότερο ομάδα. Σίγουρα είναι ένα μειονέκτημα η απουσία του Παπαπέτρου, αλλά θα προσπαθήσουμε να το καλύψουμε''.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου. ''Χρειαζόμαστε τον κόσμο μαζί μας. Θέλουμε να μας στηρίξει και να είναι σε όλη την προσπάθειά μας κοντά μας''.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ