ΣΕΠΚ

Βλάχος: "Στόχος η παραμονή"

Βλάχος: "Στόχος η παραμονή"

Ο Βαγγέλης Βλάχος, τεχνικός του ΟΦΗ, μίλησε για τους στόχους των κρητικών στην Α2 και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας...

Την παραμονή στην Α2 έθεσε ως κύριο στόχο του ΟΦΗ, ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου, Βαγγέλης Βλάχος. Ο τεχνικός των κρητικών πάντως τόνισε ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολη η φετινή σεζόν, καθώς παρά την κρίση στην Α2 υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό τη ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στον ΟΦΗ χρειάζεται ένας ακόμα περιφερειακός. Πάντως τόνισε ότι στην ομάδα κινήθηκαν γρήγορα στα μεταγραφικά και ουσιαστικά μόνο αυτή η προσθήκη μένει για να είναι το ρόστερ έτοιμο.

Οι δηλώσεις Bλάχου στο "sepk.gr" για τους στόχους του ΟΦΗ τη νέα σεζόν: " Το λογικό είναι να προσπαθήσουμε να σωθούμε κι αυτός είναι ουσιαστικά ο στόχος. Πλέον πέφτουν πέντε ομάδες και όπως βλέπω μέχρι τη τελευταία στιγμή όλες θα είναι δυνατές.

Παρά την οικονομική κρίση έχουν γίνει καλές κινήσεις και το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Όσον αφορά εμάς μας έγινε μάθημα η προπέρσινη σεζόν όταν ανεβήκαμε στην Α2 και πέσαμε. Βέβαια τότε υπήρχε μία σημαντική δικαιολογία, καθώς όλα έγιναν τελευταία στιγμή και το ρόστερ είχε στελεχωθεί για τη Β' εθνική".

Για την προετοιμασία που ξεκινάει τη προσεχή Δευτέρα: "Στη Κρήτη υπάρχει το πρόβλημα ότι αυτή τη περίοδο δεν υπάρχουν πολλά σπίτια εξαιτίας του τουρισμού κι έτσι οι παίκτες θα πρέπει για ένα διάστημα να μείνουν σε ξενοδοχείο. Ξεκινάμε σχετικά αργά, όμως αυτό με τα σπίτια είναι πρόβλημα.

Αν όλα πάνε καλά θα έχουμε όλους τους παίκτες μαζί μας, ενώ ίσως γίνει μία ακόμα προσθήκη. Πάντως τη Δευτέρα υπολογίζω να έχω 11 παίκτες".

Για τον μέχρι τώρα μεταγραφικό σχεδιασμό: " Απομένει η απόκτηση ακόμα ενός παίκτη που θα παίζει στη περιφέρεια. Πολλοί είπαν ότι κλέψαμε τις εντυπώσεις, όμως δεν συμφωνώ απλά κινηθήκαμε γρήγορα.

Ο πρόεδρος και ο γιος του τρέχουν όλη την ώρα για την ομάδα κι αυτό μας βοήθησε πολύ. Από τα μέσα της περσινής σεζόν όταν βλέπαμε ότι ανεβαίνουμε αρχίσαμε να έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας κι έτσι όταν ήρθε η ώρα ήμασταν έτοιμοι".

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ