ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σλούκας: "Είναι τεράστια τιμή η Εθνική"

Σλούκας: "Είναι τεράστια τιμή η Εθνική"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας ξεκαθαρίζει μέσω του Sport24.gr πως η κλήση του στην Εθνική είναι τεράστια τιμή και αφήνει πίσω του την ονειρεμένη σεζόν και την κούραση με τον Ολυμπιακό

Απόλυτα συγκεντρωμένος στο στόχο του είναι ο Κώστας Σλούκας. Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος κλήθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με τους "ερυθρολεύκους", τονίζει στο Sport24.gr ότι σκέφτεται μόνο τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι περισσότεροι παίκτες της Εθνικής δεν έχουν αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτό αποτελεί μεγάλο δέλεαρ.

"Σίγουρα ο χρόνος είναι εναντίον μας αλλά έχουμε θέσει έναν μεγάλο στόχο να περάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι η ύψιστη τιμή για κάθε αθλητή. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο Προολυμπιακό τουρνουά και το πρώτο επίσημο παιχνίδι", επισήμανε ο Κώστας Σλούκας και συνέχισε:

"Δεν έχουμε τελείως άποψη για το Πουέρτο Ρίκο και την Ιορδανία, επειδή είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ωστόσο, θα πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τα δύο πρώτα παιχνίδια για να έχουμε καλύτερη συνέχεια στη Βενεζουέλα".

Ο παράγοντας κούραση αποτελεί σίγουρα ένα μικρό πρόβλημα, αλλά ο Κώστας Σλούκας ξεκαθάρισε πως είναι μεγάλη τιμή γι' αυτόν:

"Δεν έχουμε ξεκουραστεί όσο θα θέλαμε, αλλά η κλήση σε μία Εθνική είναι τεράστια τιμή και να εκπροσωπείς τη χώρα σου είναι πάρα πολύ σημαντικό".

Σε ερώτηση για την ξεχωριστή σεζόν που είχε με τον Ολυμπιακό, επισήμανε: "Ήταν μία ονειρεμένη χρονιά πραγματικά και σε συλλογικό και σε προσωπικό επίπεδο. Ωστόσο, όλα αυτά τα αφήνουμε πλέον στην άκρη κι ευελπιστούμε να καταφέρουμε κάτι καλό και στην Εθνική ομάδα καθώς έχουμε μπροστά μας τους Ολυμπιακούς".

Τέλος, για το αν προβληματίζουν οι απουσίες, έδειξε την πίστη του στο ήδη υπάρχον υλικό, σχολιάζοντας: "Προβληματίζουν μία ομάδα οι απουσίες, αλλά πιστεύω πως υπάρχει το υλικό για να καλυφθούν αυτές".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ