ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νέο tweet από Ρωσία για Ιτούδη και Εθνική

Νέο tweet από Ρωσία για Ιτούδη και Εθνική

Σύμφωνα με tweet Ρώσου δημοσιογράφου, ο Δημήτρης Ιτούδης απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Εθνικής ομάδας, αλλά αυτό δεν ισχύει. Αναμένεται έως και την Δευτέρα (13/2) η πρόταση της ρωσικής Ομοσπονδίας.

Όπως σας αποκαλύψαμε την Παρασκευή (10/2) στο Sport24.gr , ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ο "εκλεκτός" της ελληνικής Ομοσπονδίας, για τη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ, με την θέση του προπονητή να έχει παραμείνει "ορφανή" εδώ και μήνες, ύστερα από την αποχώρηση του Φώτη Κατσικάρη.

Ο Δημήτρης Ιτούδης ( όπως σας έχουμε ενημερώσει στο Sport24.gr ) έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση της Εθνικής μας ομάδας, αλλά σύμφωνα με tweet Ρώσου δημοσιογράφου (Andrey Kartashov), ο Έλληνας τεχνικός απάντησε αρνητικά (έγραψε συγκεκριμένα πως "CSKA head coach Itoudis rejected Greece national team offer"), κάτι που όμως δεν ισχύει.

Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει απαντήσει θετικά στην ελληνική Ομοσπονδία και αυτό που απομένει είναι το "OK" της ρωσικής Ομοσπονδίας και της ΤΣΣΚΑ, για να μπορέσει ο Έλληνας κόουτς να είναι προπονητής τόσο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όσο και στην Εθνική μας ομάδα. Η απάντηση της ρωσικής Ομοσπονδίας και της ΤΣΣΚΑ αναμένεται έως και την Δευτέρα (13/2).

* Τριαντάφυλλος, Συρίγος και Καβαλιεράτος μιλούν στο Pick'n'Pop για το τι συμβαίνει με τον προπονητή της Εθνικής ομάδας. Και η συζήτηση όχι μόνο πήρε φωτιά, αλλά είχε και μία σημαντική αποκάλυψη. Τι ισχύει με Ιτούδη και Γιαννάκη.

* Ο Ααρον Τζάκσον συνεχάρη τον Ιτούδη για την Εθνική Ελλάδας!

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ