ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Ντόρσεϊ "αγγίζει" το διαβατήριο

Ο Ντόρσεϊ "αγγίζει" το διαβατήριο

Οι πιθανότητες παρουσίας του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κρήτης αυξήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, αφού οι διαδικασίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Όλα δείχνουν πως θα ενισχύσει την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, το διοικητικό επιτελείο της ΕΟΚ ασχολείται έντονα με την περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Του 19χρονου ομογενούς κόμπο γκαρντ από την Καλιφόρνια, που τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φορά τη φανέλα του Oregon.

Οι ικανότητες και οι προοπτικές που έχει άλλωστε δεν γινόταν να περάσουν απαρατήρητες, πόσω μάλλον να αφήσουν ασυγκίνητη την Ομοσπονδία που όλο αυτό το διάστημα παλεύει να εξασφαλίσει το διαβατήριο, που θα του επιτρέψει να δώσει το παρών στα παρκέ της Κρήτης. Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν βέβαια λόγο για μεγάλη πιθανότητα αποχής του από τη διοργάνωση, αλλά οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πως όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Σε αυτό βοήθησε σημαντικά το ταξίδι - αστραπή που έκαναν οι γονείς του, Samia και Jerryd, στη χώρα μας την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να επισπεύσουν τις διαδικασίες. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα απαραίτητα έγγραφα έχουν συγκεντρωθεί, το διαβατήριο βρίσκεται προ των πυλών κι ο 19χρονος θα βρίσκεται στη δωδεκάδα που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Κάπου εδώ να σας ενημερώσουμε πως η τελική δωδεκάδα πρέπει να έχει δηλωθεί στη FIBA μέχρι την Πέμπτη (25/6).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ