STOIXIMAN BASKET LEAGUE

"Χάος στην Ελλάδα, απειλές στον Σπανούλη!"

"Χάος στην Ελλάδα, απειλές στον Σπανούλη!"

Η λεκτική επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Βασίλη Σπανούλη που καταγγέλλει ο Ολυμπιακός και η επίθεση στον πάγκο των "ερυθρόλευκων" απασχολούν τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά μέσα της Ευρώπης (PHOTOs).

Tο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό βρέθηκε στο επίκεντρο αλλά για τους... λάθος λόγους. Η διακοπή του αγώνα και η λεκτική επίθεση προς τον Σπανούλη που κατήγγειλαν οι Πειραιώτες ( δημοσιοποιώντας σχετικό βίντεο ) απασχολούν σήμερα τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά μέσα της Ευρώπης.

Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα με τον απόηχο των όσων συνέβησαν χθες στο ΟΑΚΑ.

Marca

"Άγρια επίθεση του ιδιοκτήτη του ΠΑΟ στον Σπανούλη"

Πριν από περίπου ένα μήνα, ο Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε από την Euroleague για "ακραίες απειλές" προς τους διαιτητές του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το 2013 δέχτηκε κυρώσεις μετά τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, λέγοντας «Προκαλώ τις αρμόδιες αρχές να ανοίξουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς των υπεύθυνων της διαιτησίας στην Euroleague και ειδικά αυτόν του κυρίου Ρήγα».

Ο αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε με τους φίλους των γηπεδούχων να επιτίθενται στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού εξαπέλυσε λεκτική επίθεση στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ προς τον Βασίλη Σπανούλη. "Θα σκοτώσω εσένα και την οικογένειά σου. Θα ... τη μάνα σου. Θα στείλω τη γυναίκα και τα παιδιά σου στον τάφο".

Φαίνεται πως η αιτία ήταν η χειρονομία του Βασίλη Σπανούλη να βάλει τα χέρια του στα αυτιά του σαν να μην ακούει τον κόσμο, έπειτα από ένα καθοριστικό τρίποντο. Εν συνεχεία ο Ολυμπιακός δημοσιοποίησε βίντεο με τον τίτλο: «Το βίντεο της ντροπής».

"Χάος στην Ελλάδα, απειλές στον Σπανούλη!"

As

"Χάος στην Ελλάδα: Απειλές στον Σπανούλη, απολύθηκε Ιβάνοβιτς"

"Απαράδεκτα σκηνικά στον τελευταίο αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός! Ο ιδιοκτήτης των γηπεδούχων απείλησε να σκοτώσει τον Σπανούλη ενώ η αστυνομία περιπολεί το σπίτι του!

Απίστευτο χάος στην Ελλάδα, μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά νίκησε (66-77) και οι φίλοι του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν στους παίκτες του Ολυμπιακού! Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης των "πράσινων" Δημήτρης Γιαννακόπουλος απείλησε να σκοτώσει τον Βασίλη Σπανούλη: «Θα σκοτώσω εσένα και τη γυναίκα σου, θα ... τη μάνα σου».

Το συμβάν έληξε ωστόσο το σπίτι του Σπανούλη είχε την προστασία της αστυνομίας μετά τις απειλές που δέχτηκε ο ίδιος και η οικογένειά του

Τελικά ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να απολύσει τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς."

"Χάος στην Ελλάδα, απειλές στον Σπανούλη!"

B92.net

"Επίθεση στους παίκτες του Ολυμπιακού!"

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 66-77 στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής στην Ελλάδα. Το παιχνίδι στιγματίστηκε από την επίθεση στον πάγκο του Ολυμπιακού, λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού προκλήθηκαν από τις χειρονομίες του Βασίλη Σπανούλη ο οποίος προηγουμένως πέτυχε τρίποντο και τελείωσε το παιχνίδι. Ο Σπανούλης έβαλε τα χέρια του στα αυτιά του, σαν να έλεγε στους φίλους του Παναθηναϊκού "δεν σας ακούω" και μετά δέχτηκε τεχνική ποινή.

Gigantes del Basket

"Nτέρμπι της ντροπής στην Αθήνα! Απειλές στον Σπανούλη"

"Στο 38'30" ο Σπανούλης πέτυχε τρίποντο και σφράγισε τη νίκη του Ολυμπιακού. Τι έκανε μετά; Πανηγύρισε με τα χέρια στα αυτιά του σαν να έλεγε "Δεν σας ακούω" και ακολούθησε χάος. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού άρχισαν να πετάνε αντικείμενα, να εισβάλουν στο γήπεδο και να επιτίθενται στον πάγκο του Ολυμπιακού. Οι κόκκινοι άρχισαν να τρέχουν στα αποδυτήρια.

Εν συνεχεία ο Γιαννακόπουλος το... έκανε ξανά! Μετά την ποινή που του επιβλήθηκε από την Euroleague για προσβολή και απειλές προς τους διαιτητές, πήγε στα αποδυτήρια. Η κάμερα του Ολυμπιακού τον έπιασε να απειλεί τον Σπανούλη και την οικογένειά του"

"Χάος στην Ελλάδα, απειλές στον Σπανούλη!"

Kiaenzona.com

"Ντροπή! Προσβολές και απειλές στον Σπανούλη από τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟ"

"Δεν έφτανε η ντροπή στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια. Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επιτέθηκε φραστικά στον Βασίλη Σπανούλη για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός φέρνει ως απόδειξη ένα βίντεο που μπορείτε να τον ακούτε να προσβάλει, να καταριέται και να απειλεί τον Έλληνα παίκτη."

Βasketdergisi.com

"Απειλές, αυτή τη φορά από τον Γιαννακόπουλο στον Σπανούλη"

"Οι απειλές του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, είχαν στόχο τον Βασίλη Σπανούλη. Συγκεκριμένα, πήηε στα αποδυτήρια και απείλησε τον ίδιο και την οικογένειά του. Ο Ολυμπιακός δημοσιοποίησε το βίντεο".

Διαβάστε ακόμη στο Sport24.gr:

Τέλος ο Ιβάνοβιτς

Mίχαλος: Άντρες έτοιμοι για όλα

Κωνσταντινίδης: Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια

Το video της ντροπής στο ΟΑΚΑ: "Σπανούλη, στο τάφο η γυναίκα και το παιδί σου"

VIDEO: Η κίνηση Σπανούλη και η ένταση μεταξύ παικτών

Σπανούλης: "Αλλοι βρίζουν παιδιά''

Το φύλλο αγώνος του επεισοδιακού ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Γιαννακόπουλος: "Κοντονή, εκτίθεσαι!"

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ