ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: ''Να μετανιώσουν αυτοί που βρίζουν οικογένειες και παιδιά''

Σπανούλης: ''Να μετανιώσουν αυτοί που βρίζουν οικογένειες και παιδιά''
Σπανούλης INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε ότι δεν έχει λόγο να μετανιώνει για τίποτα. ''Να μετανιώσουν αυτοί που βρίζουν οικογένειες και παιδιά'' υποστήριξε ο αρχηγός του Ολυμπιακού. (VIDEO).

Ο Βασίλης Σπανούλης ρωτήθηκε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για όσα διαδραματίστηκαν στο περιθώριο της διακοπής του ντέρμπι, αλλά και για την επίθεση που κατήγγειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι δέχτηκε ο ίδιος από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

''Δεν κατάλαβα καμιά επίθεση. Μου έδειξαν μετά κάποια πράγματα που ούτε καν θέλω να σχολιάσω. Δεν έβρισα, ούτε έκανα κάτι αντιαθλητικό. Ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής. Καλώς ή κακώς εδώ στο ΟΑΚΑ ακούω πολλά. Δεν προκάλεσα ούτε έθιξα κανέναν για να λέγονται όσα λέγονται για εμένα. Τι να μετανιώσω; Πρέπει να μετανιώσουν αυτοί που βρίζουν οικογένειες και παιδιά'' υποστήριξε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Όσο για το παιχνίδι, σχολίασε: '' Παίξαμε καλό μπάσκετ, ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ο κόουτς μας είχε ετοιμάσει καταπληκτικά. Συγχαρητήρια και στους βοηθούς του και σε όλους. Ελέγχαμε το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό και εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού. Ήταν ένα ματς που δεν μας δίνει τίποτα παραπάνω από ένα αβαντάζ''.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ