NEW ARTICLES

Γιαννακόπουλος: "Ελεεινός και τρισάθλιος ο Σπανούλης"

Γιαννακόπουλος: "Ελεεινός και τρισάθλιος ο Σπανούλης"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε δριμεία επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς στον Βασίλη Σπανούλη και ανέφερε ότι είναι ελεεινός και τρισάθλιος και κάλεσε τον... πρωθυπουργό να τιμωρήσει τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Καταπέλτης εναντίον του αρχηγού του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τονίζοντας πως είναι ελεεινός και τρισάθλιος, ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Έχουμε παίξει 38,5 λεπτά και δεν έχει γίνει τίποτα. Οι φίλαθλοι δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα. Η ομάδα μπορεί να μην ήταν καλή και δεν άξιζε να κερδίσει και ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Συγχαρητήρια για τον αγωνιστική του εικόνα. Όμως, όλη η Ελλάδα είδε έναν άνθρωπο που έχει πλουτίσει, που έχει πολλά εκατομμύρια στον λογαριασμό του και υποτίθεται πως είναι παράδειγμα για τα μικρά παιδιά, έναν αγώνα με 20 χιλιάδες κόσμο, οι οποίοι Πρωτομαγιάτικα δεν έφυγαν και ήρθαν στο γήπεδο να συμπαρασταθεί στην ομάδα του, ένας τιποτένιος, ένας ελεεινός που έχει έρθει 25 φορές στο ΟΑΚΑ και έχει φύγει με το κεφάλι σκυμμένο να κάνει αυτά τα πράγματα.

Τι ήθελε να δείξει; Τι μας έδειξε τα αφτιά του; Καλώ τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα και τον Υφυπουργό κ. Κοντονή, που έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια για να πατάξουν τη βία, να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά για να μπορέσει ο χώρος μας να αλλάξει. Στον χώρο που κάνουμε επενδύσεις. Βάζουμε τα λεφτά μας. Κάνουν επενδύσεις στον Άρη, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, αλλά από τέτοιες κινήσεις δεν μπορούν να υπάρχουν άλλοι άνθρωποι να επενδύσουν. Σήμερα ήρθε και νίκησε δίκαια.

Ο Σπανούλης δεν έχει δουλειά στην Ελλάδα. Δεν έχει χώρο στο μπάσκετ. Κάποιος να τιμωρήσει τον άνθρωπο αυτό. Έρχεται ο κόσμος να βγάλει την έντασή του, δυστυχώς, να χαμογελάσει και να δει την ομάδα του, είτε να κερδίσει, είτε να χάσει. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Είναι απαράδεκτα αυτά. Έχει έρθει ο Ολυμπιακός και έχει χάσει με κάθε πιθανό τρόπο. Όμως, εγώ δεν έχω δει κανέναν παίκτη του Παναθηναϊκού να προκαλέσει. Αυτός ήρθε για να προκαλέσει".

Μήνυση Ολυμπιακού σε Γιαννακόπουλο

Επίθεση Γιαννακόπουλου με βαριές εκφράσεις στον Σπανούλη

Σπανούλης: ''Να μετανιώσουν αυτοί που βρίζουν οικογένειες και παιδιά''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ