STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Βετούλας: "Νικήσαμε και συνεχίζουμε"

Βετούλας: "Νικήσαμε και συνεχίζουμε"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας μίλησε για τη νίκη της ομάδας επί του Ηλυσιακού.

Ο Απόλλων Πατρών επικράτησε εντός έδρας του Ηλυσιακού στο κλειστό της Περιβόλας με 94-72, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

" Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς (σ.σ. Γ. Ζευγώλη) για τα λόγια που είπε και δεν είναι τυχαίο το που έχει δουλέψει", δήλωσε αρχικά ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε:

" Είχαμε δει και εμείς το ματς με τον Πανιώνιο και στα 33ο λεπτό ο Ηλυσιακός ήταν πολύ καλός. Εμείς έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα και ειδικά μέσα στο γήπεδό μας. Τα παιδιά προετοιμάστηκαν και σήμερα ήταν έτοιμα και συγκεντρωμένα. Τα καταφέραμε και πήραμε την διαφορά και μας βοήθησε ψυχολογικά ενώ μπήκαν κάποια σουτ.

Πλέον βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με την Ελευσίνα. Να δούμε αν έχει κάτι σοβαρό ο Λάρι Τέρνερ καθώς θέλουμε να κερδίσουμε. Για να σωθούμε όσο το δυνατόν νωρίτερα πρέπει να πάρουμε τη νίκη".

Για το αν αλλάζει πλέον στόχο ο Απόλλωνας δήλωσε: " Όχι… να σωθούμε πρώτα. Θεωρώ είμαστε καλή ομάδα, στην πράξη όλα πρέπει να τα βλέπουμε. Είμαστε καλή ομάδα και όταν χάναμε παίζαμε καλά".

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Καπερώνης ανέφερε: " Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, το κατακτήσαμε και συνεχίζουμε με ίδιους στόχους. Είδαμε το παιχνίδι του Ηλυσιακού με τον Πανιώνιο που έπαιξε πολύ καλά, προετοιμαστήκαμε να ετοιμάσουμε τα ατού του Ηλυσιακού και τα καταφέραμε.

Παίξαμε πιεστική άμυνα και αυτό μας βοήθησε να απελευθερωθούμε στην επίθεση και να πετύχουμε εύκολα καλάθια. Δεν αλλάζουν οι στόχοι, θέλουμε την γρήγορη παραμονή στην Α1. Κοιτάζουμε το επόμενο ματς στην Ελευσίνα.

Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο που μας ενισχύει κάθε Σάββατο και στον Λάρι Τέρνερ που χτύπησε, ελπίζουμε να μην είναι σοβαρό και τέλος αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρο Ανδρέα Μολφέτα που είχε την γιορτή του χθες. Καλή συνέχεια στον Ηλυσιακό".

Ζευγώλης: "Πολλά συγχαρητήρια στον Απόλλωνα"

Ο προπονητής του Ηλυσιακού, Γιώργος Ζευγώλης δήλωσε: " Πολλά συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τις εγκαταστάσεις και το όλο οικοδόμημα και κυρίως στους Μολφέτα και τον τεχνικό Νίκο Βετούλα, που μέσα σε όλα αυτά σήμερα ο Απόλλωνας έπαιξε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Η διαφορά μας σήμερα ήταν πολύ μεγάλη παρ΄ ότι προσπαθήσαμε αλλά ο Απόλλωνας βρέθηκε σε μια πολύ καλή μέρα σήμερα.

Αυτή η εικόνα μάς πήγε ένα βήμα πίσω σε σχέση με το βήμα που κάναμε στο ματς με τον Πανιώνιο. Συνεχίζουμε όμως γιατί πλέον δεν έχουμε σύμμαχο τον χρόνο. Με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να είμαστε διαφορετικοί, ώστε να τον αντιμετωπίσουμε στο γήπεδο μας και να πάρουμε κάτι".

Στη συνέχεια ανέφερε: " Δεν νομίζω να κάνουμε κι άλλη προσθήκη, δεν έχουμε φύγει από το χρόνο. Εχουμε σημαντικά παιχνίδια με ομάδες που πρέπει να κερδίσουμε αφού παίξουμε πρώτα με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Χρειαζόμαστε τις νίκες. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και τον Νίκο Βετούλα".

Ο Μιχάλης Παραγυιός τόνισε: "Ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν το παιχνίδι και έπρεπε να ετοιμαστούμε κατάλληλα, αυτές ήταν οι οδηγίες του προπονητή μας, τελικά όμως δεν ανταποκριθήκαμε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά γιατί όπως είπε ο κόουτς ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός μας.

Θα πρέπει πλέον να κάνουμε ότι λέει ο προπονητής μας, ψάχνουμε νίκες και στο επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ πρέπει να βρούμε την ψυχολογία για να συνεχίσουμε. Δεν είναι υπέρ μας ο χρόνος. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ