STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ανεβασμένη ΑΕΚ, σαρωτικός Ολυμπιακός

Ανεβασμένη ΑΕΚ, σαρωτικός Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Την ανοδική της πορεία επιβεβαίωσε η ΑΕΚ για ένα ακόμα παιχνίδι, με τον Ντράγκαν Σάκοταστον πάγκο της, ενώ ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης στην Δράμα.

Η "Ένωση", ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 96-73 επί του Κολοσσού Ρόδου, συνεχίζοντας αήττητη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Στο άλλο παιχνίδη της ημέρας ο Ολυμπιακός επικράτησε σε ρυθμό ρελαντί του ΚΑΟΔ, μέσα στη Δράμα με 82-64.

Ο Πανιώνιος, μετά τη νίκη απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας, επικράτησε και του Άρη στο κλειστό της οδού Αρτάκης. Νίκες για Νέα Κηφισιά (96-89 μέσα στα Τρίκαλα) και Ρέθυμνο (88-81 τον Απόλλωνα Πάτρας, εντός έδρας). Νίκη και για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε εύκολα του Πανελευσινιακού με 69-59.

Έχοντας το προβάδισμα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και δίχως να απειληθεί σε κανένα σημείο του αγώνα ο Ολυμπιακός πέρασε από το "Δημήτρης Κραχτίδης", συντρίβοντας τον ΚΑΟΔ με 64-82 . Αναμονή για Λαφαγιέτ.

Η ΑΕΚ σκόραρε 30 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο κι, εν τέλει, επικράτησε του Κολοσσού με 96-73 στο ΟΑΚΑ, φτάνοντας τις τρεις σερί νίκες στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Πανιώνιος ζευγάρωσε τις επιτυχίες του στη ΣΚΡΑΤΣ Basket League, με το 71-65 επί του Άρη, που έφτασε το 0-3, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Ο Χάνκοκ τελείωσε με 24π. -είχε τους 21 από το α' μισό. Νταμπλ νταμπλ ο Βεζένκοφ.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας τον Πανελευσινιακό με σκορ 69-59 . Μπλούζες με... μήνυμα που αφορούσε τον Χαραλαμπίδη φόρεσαν οι παίκτες του "Δικεφάλου" πριν το παιχνίδι.

Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να γυρίσουν από το -19 (58-77) όμως η Νέα Κηφισιά επικράτησε με 89-96 . Ένταση στα επίσημα και διακοπή, αποβλήθηκε με αυστηρή τεχνική ποινή ο Μαυροειδής, γενέθλια με νίκη για Κακιούζη.

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε το Ρέθυμνο, που μπορεί να δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στον Απόλλων Πάτρας, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη με 88-81 .

Διαβάστε τι έγινε στα παρκέ της Α2, εκεί όπου ο Βαγγέλης Σακελλαρίου πέτυχε 45 πόντους στη νίκη του Λαυρίου επί του Φιλίππου Βέροιας (90-75) .

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ