STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κουστένης: "Κατάθεση ψυχής οι παίκτες μου"

Κουστένης: "Κατάθεση ψυχής οι παίκτες μου"
INTIME SPORTS

Ο Τζίμης Κουστένης δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του από τη νίκη του Περιστερίου επί του Κολοσσού μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι

Στο κλειστό της οδούς Τζον Κένεντι, το Περιστέρι ήταν ο νικητής στο μεγάλο ντέρμπι με τον Κολοσσό, καθώς επικράτησε με 91-89 μετά από καλάθι του Θορν.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης, ο Τζίμης Κουστένης παρουσιάστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του και δεν παρέλειψε να απονείμει τα εύσημα.

"Θέλω να συγχαρώ και τις δύο ομάδες για το πάθος τους. Ευχαριστώ τον κόουτς για τα καλά του λόγια. Με τιμούν όλοι. Το ματς είχε δύο διαφορετικά σκέλη. Στο πρώτο δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό. Στο δεύτερο μέρος ανεβήκαμε και καταφέραμε να ανατρέψουμε τη διαφορά και να πάρουμε το παιχνίδι", σχολίασε ο Τζίμης Κουστένης και συνέχισε:

"Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την κατάθεση ψυχής που κάνουν σε κάθε προπόνηση. Τα παιδιά αυτά παρά τα προβλήματα που υπάρχουν δίνουν το 120%. Από τους αρχηγούς μας, Αλέκο Πετρουλα και Αντώνη Μάντζαρη μέχρι τους μικρούς, τον Πρέκα και τον Παπαγιάννη. Είναι λεβέντες και παλικάρια. Τους βγάζω το καπέλο.

Ήταν ακόμη μια νίκη που μας ανεβάζει την ψυχολογία. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε το στόχο μας. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές σε όλους σας και καλή συνέχεια στον Κολοσσό.

Όταν φτιάχναμε αυτή την ομάδα δεν κάναμε προσθαφαιρέσεις νικών, αλλά κοιτάξαμε όλα τα παιδιά να κάνουν κατάθεση ψυχής στο παρκέ. Τα παιδιά αυτά αρπάξανε την ευκαιρία και βγάζουν απίστευτη ενέργεια".

Από την πλευρά του, ο Ντάριν Ουίλιαμς σχολίασε: "Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είμαι ευτυχής που κερδίσαμε".

Γκέκος: "Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε"

Στην αντίπερα όχθη, ο Μηνάς Γκέκος ήταν σαφέστατα απογοητευμένος από τον τρόπο που ηττήθηκε η ομάδα του. "Συγχαρητήρια στον Δημήτρη και στο Περιστέρι για την πορεία τους. Παίξαμε ένα πολύ κακό τρίτο δεκάλεπτο όπου χάσαμε το μομέντουμ του παιχνιδιού", τόνισε ο Μηνάς Γκέκος και πρόσθεσε:

"Χάσαμε τα ριμπάουντ και δυσκόλεψε το έργο μας. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Το ματς κρίθηκε στο τέλος. Στο ένα ριμπάουντ, στο ένα λάθος, στο ένα σουτ…".

Τέλος, ο Μανώλης Κουκουλάς: "Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη νίκη του. Ξέραμε εξ αρχή ότι ήταν ένα δύσκολο ματς. Στο τρίτο δεκάλεπτο το Περιστέρι μπήκε δυνατά και πέτυχε να γυρίσει το παιχνίδι".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ