STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ίκαρος Καλλιθέας - Ηρακλής 73-68

Ίκαρος Καλλιθέας - Ηρακλής 73-68
INTIME SPORTS

Ο Ίκαρος Καλλιθέας πήρε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ηρακλή (73-68), σημειώνοντας την δέκατη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Α1.

Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Ηρακλή, ο οποίος έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία με 73-68.

Οι Θεσσαλονικείς ήθελαν το θετικό αποτέλεσμα, αλλά ο Ίκαρος ήταν πιο ψύχραιμος στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και ήταν εκείνος ου πανηγύρισε στο τέλος.

Για τον Ίκαρο Καλλιθέας ο ΜακΑλάρνι σημείωσε 20 πόντους, έχοντας ως άξιο συμπαραστάτη τον Τόμπσον, ο οποίος πέτυχε 14, ενώ για το συγκρότημα του Κρις Χουγκάζ ο Εϊτουταβίτσιους σταμάτησε στους 22 πόντους.

Ο αγώνας

Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη γοήτρου για διαφορετικούς κυρίως λόγους. Ο Ηρακλής έχει υποβιβαστεί, όμως αυτό δεν του απαγορεύει να το κάνει με το κεφάλι ψηλά, ενώ ο Ίκαρος Καλλιθέας μετά την εξασφάλιση της παραμονής έχει θέσει ως στόχο τον διψήφιο... αριθμό νικών στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους παίκτες του Άρη Λυκογιάννη, οι οποίοι όμως τον Κατούφα κατάφεραν να διατηρηθούν κοντά στο σκορ. Ο τελευταίος, μάλιστα διαμόρφωσε και το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου (15-16).

Στη συνέχεια, πάντως οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, πέρασαν μπροστά και κατάφεραν να κλείσουν το δεύτερο δεκάλεπτο με οριακό προβάδισμα δύο πόντων (35-33).

Καθάρισε...

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους κατακόρυφα και πίεσαν στο μισό γήπεδο τον Ίκαρο Καλλιθέας, ο οποίος δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο να πλησιάσει το καλάθι του Ηρακλή. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η τρίτη περίοδος να ολοκληρωθεί με προβάδισμα τριών πόντων της ομάδας του Κρις Χουγκάζ στο 50-53.

Ο Δέσπος, πάντως κατάφερε να γυρίσει το σκορ και να δώσει προβάδισμα τεσσάρων πόντων στον Ίκαρο Καλλιθέας (63-59), ενώ το Τόμπσον με κάρφωμα αύξησε την διαφορά στο + 6 για τους γηπεδούχους (65-59). Ο Ηρακλής πολύ δύσκολα θα κατάφερνε να διεκδικήσει πλέον τη νίκη, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο 73-68 υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι πανηγύρισαν για δέκατη φορά φέτος.

Τα δεκάλεπτα: 15-16, 35-33, 50-53, 73-68.

Ίκαρος Καλλιθέας (Λυκογιάννης): Χάρις 17(2), Αγαδάκος 3, Φαλέκας 2, Καράμπουλας 7(1), Πολυτάρχου 2, Τόμπσον 14, Καλαμπόκης 2, Τζιγκάνοβιτς, ΜακΑλάρνι 20(4), Κερασοβίτης, Κατούφας 6, Κράσιτς.

Ηρακλής (Χουγκάζ): Δεμερτζής, Τζακόπουλος, Αγγελακόπουλος 10(2), Πέτροβιτς 17(2), Τραϊανός 6(1), Δέσπος 13, Εϊτουταβίτσιους 22(2).

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ