STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Λυκογιάννης: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι"

Λυκογιάννης: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι"
INTIME SPORTS

Δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του ο Άρης Λυκογιάννης μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε την ομάδα του να νικάει τον Ηρακλή και να ολοκληρώνει τις εντός έδρας υποχρεώσεις της με νίκες

Ο Έλληνας προπονητής μοίραζε συγχαρητήρια μετά το τέλος του αγώνα και φυσικά απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του και στη συνέντευξη Τύπου.

"Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Κλείνουμε μία σεζόν στο γήπεδο μας ολοκληρώνοντας ένα βασικό στόχο που είχαμε από την αρχή του πρωταθλήματος. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τη διοίκηση. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου", υπογράμμισε ο Άρης Λυκογιάννης και συμπλήρωσε:

"Γνωρίζαμε τα προβλήματα του Ηρακλή, όμως ξέραμε ότι μετά την έλευση του Κρις παλεύουν όλα τα παιχνίδια. Εμείς στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν πολύ άστοχοι, όμως ήμασταν συνεπής στο αμυντικό κομμάτι στο δεύτερο ημίχρονο".

Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Κατούφας υπογράμμισε: "Συγχαρητήρια στον Ηρακλή αν και αδιάφορος έπαιξε καλά. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές για παραμονή. Συγχαρητήρια και στην διοίκηση και ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε να μας δει".

Χουγκάζ: "Τα παιδιά βγάζουν ηρωισμό"

Ο Ηρακλής αποχαιρέτησε πλέον την κατηγορία, ωστόσο ο Κρις Χουγκάζ θέλησε να αναφερθεί στους παίκτες του οι οποίοι όπως χαρακτηριστικά είπε, βγάζουν ηρωισμό: " Θα ήθελα να πω ένα μπράβο στον Ίκαρο για τη νίκη αλλά και για την παραμονή την οποία δικαιούται. Αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες μου που σαν παλικάρια παίζουν για τον Ηρακλή. Τα παιδιά βγάζουν έναν ηρωισμό. Από την πρώτη μέρα που ήρθα ο στόχος ήταν να γίνουμε ομάδα".

Τέλος, ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς υποστήριξε: "Συγχαρητήρια στον Ίκαρο. Όλοι ξέρουν τι κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή. Παίξαμε καλά και δείξαμε χαρακτήρα. Παρά τα προβλήματα δείχνουμε ότι η βαθμολογία δε δείχνει τι πραγματικά αξίζαμε. Έπρεπε να παραμείνουμε. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που έμειναν μέχρι τέλους αλλά και στον κόουτς που έκανε μεγάλη προσπάθεια".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ