STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ανακοινώθηκαν Κουκουλάς - Χριστοδούλου

Ανακοινώθηκαν Κουκουλάς - Χριστοδούλου
INTIME SPORTS

Ο Μανώλης Κουκουλάς αποτελεί την πρώτη φετινή μεταγραφή του Πανιωνίου, ο οποίος ανακοίνωσε ακόμη την επιστροφή του Χρήστου Χριστοδούλου

Τη φανέλα του Πανιωνίου θα φορά τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μανώλης Κουκουλάς, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τους "κυανέρυθρους". Επιβεβαιώθηκε έτσι το ρεπορτάζ του Sport24.gr, το οποίο από το νωρίς το πρωί σας είχε αποκαλύψει πως ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Σμύρνη.

Παράλληλα, ο "Ιστορικός" ανακοίνωσε πως στην Πλατεία επιστρέφει ο Χρήστος Χριστοδούλου, αναλαμβάνοντας χρέη γενικού διευθυντή στην ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η διοίκηση της KΑΕ Πανιώνιος θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κόσμο, για τη δυναμική παρουσία στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Τα όσα συνέβησαν στις εξέδρες, αλλά και στο παρκέ, με τους νεαρούς παίκτες ήταν συγκλονιστικά και κέρδισαν το χειροκρότημα όλων. Οι διοικούντες περιμένουν πως αυτός ο μοναδικός λαός θα είναι κοντά στην ομάδα και στη συνέχεια της σεζόν".

Ανακοινώνεται πως στο πόστο του γενικού διευθυντή, θα βρίσκεται ο Χρήστος Χριστοδούλου, ο οποίος επιστρέφει στον Πανιώνιο 20 χρόνια μετά την αποχώρηση του ως παίκτη, από τη Νέα Σμύρνη.

Παράλληλα, η ΚΑΕ ενημερώνει ότι γίνονται ενέργειες για την άμεση στελέχωση του ρόστερ. Η πρώτη προσθήκη είναι αυτή του Μανώλη Κουκουλά (23 χρόνων, ύψους 2.08, σέντερ), ενώ σύντομα θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ