ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παίρνει Κουκουλά ο Πανιώνιος

Παίρνει Κουκουλά ο Πανιώνιος
INTIME SPORTS

Έναν νεαρό και πολλά υποσχόμενο αθλητή θα εντάξει στο δυναμικό του ο Πανιώνιος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του sport24 τα έχει βρει σε όλα με τον Μανώλη Κουκουλά

Η αποστολή "στελέχωση ρόστερ" έχει ξεκινήσει για τα καλά στον Πανιώνιο που δίνει μία μάχη με το χρόνο προκειμένου να προλάβει να στελεχώσει το συντομότερο δυνατό την ομάδα που θα προσπαθήσει να φέρει εις πέρας τους στόχους που έχουν τεθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ένας από τους παίκτες που θα βρίσκονται στην "κυανέρυθρη" μηχανή θα είναι ο Μανώλης Κουκουλάς, καθώς ο νεαρός πάουερ φόργουορντ θα γίνει η πρώτη φετινή μεταγραφή του "Ιστορικού".

Ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ αποτελεί προσωπική επιλογή του Θανάση Παπαχατζή, καθώς με την παρουσία του θα δώσει στην φροντ λάιν του Πανιωνίου ύψος (2.10μ.), αθλητικότητα και σουτ από μέση απόσταση. Ο Κουκουλάς όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής (12/10) απέναντι στην ομάδα που αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια, τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο διεθνής με τις "μικρές" εθνικές ομάδες (από την παίδων μέχρι Νέους άντρες) έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Νεοσμυρνιώτες και απομένει μέσα στις επόμενες ώρες να υπογράψει το καινούριο του συμβόλαιο για να λογίζεται κι επίσημα παίκτης του Πανιωνίου.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ