ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζούριτς: "Δεν έχει τελειώσει κάτι, ξέρουμε τις πραγματικότητες δυνατότητες του Παναθηναϊκού"

Ο Δημήτρης Τζούριτς πανηγυρίζει πόντο του Ολυμπιακού σε ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Δημήτρης Τζούριτς πανηγυρίζει πόντο του Ολυμπιακού σε ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ | INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Τζούριτς υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός έπαιξε βόλεϊ υψηλότερου επιπέδου σε σχέση με τον Παναθηναϊκό στους δύο πρώτους τελικούς, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν έχει τελειώσει κάτι όσον αφορά στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών της Volley League ανδρών επικρατώντας με 3-0 και στον δεύτερο τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά στο "Μελίνα Μερκούρη", γεγονός που του επιτρέπει να πάει την ερχόμενη Πέμπτη (18/04) στο Μετς για να διεκδικήσει τον τίτλο.

Οι παίκτες του Καστελάνι παραμένουν ωστόσο συγκεντρωμένοι στο στόχο τους γνωρίζοντας τη δυναμική των πρασίνων και αυτό ακριβώς φρόντισε να υπογραμμίσει ο Δημήτρης Τζούριτς, με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Έχουμε κάνει δύο παιχνίδια υψηλού επιπέδου, σε αρκετά καλό επίπεδο, και για αυτό πήγε έτσι το σκορ. Πιστεύω ότι ήμασταν πιο δυνατοί, χωρις να υποτιμάω, παίξαμε σε ένα αρκετά καλό επίπεδο σε σχέση με τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή. Δεν έχει τελειώσει απολύτως τίποτα, ξέρουμε τις πραγματικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού.

Θα πάμε στο Μετς έτοιμοι, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Είναι πολύ δύσκολο αυτό, είναι το ψυχολογικό κομμάτι, αλλα έχουμε όλοι εμπειρία και είμαστε έτοιμοι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ