ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καστελάνι: "Χαρούμενοι που παίξαμε καλό βόλεϊ, για εμάς η σειρά είναι στο 0-0"

Ο Ντανιέλ Καστελάνι σε ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό για την Volley League
Ο Ντανιέλ Καστελάνι σε ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό για την Volley League EUROKINISSI SPORTS

Απόλυτα ικανοποιημένος από την νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του και οδήγησε στη δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού στους τελικούς της Volley League, εμφανίστηκε ο Ντανιέλ Καστελάνι, τονίζοντας πως θα πρέπει να προσέξουν τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός άρχισε εντυπωσιακά τη σειρά των τελικών της Volley League ανδρών επικρατώντας με 3-0 σετ στο Μετς την περασμένη Πέμπτη και το βράδυ της Δευτέρας ήταν ξανά ισοπεδωτικός απέναντι στον Παναθηναϊκό, για να επιβληθεί εκ νέου με 3-0 σετ, αυτή τη φορά στο "Μελίνα Μερκούρη", και να απέχει πλέον μία νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του ο Ντανιέλ Καστελάνι δεν πετάει στα σύννεφα και φρόντισε να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες του λέγοντας πως η σειρά είναι στο... 0-0, ενώ παράλληλα εξήρε τη νοοτροπία που έδειξαν στον αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Έχουμε αρχίσει πολύ καλά αλλά είναι οι τελικοί και παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να προσέχουμε τα πάντα. Για εμάς η σειρά είναι στο 0-0, θα πάμε εκεί και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη.

Είμαστε χαρούμενοι πάντως που παίξαμε πολύ καλό βόλεϊ, ήμασταν πολύ καλοί στο σερβίς και στην άμυνά μας μέσω του μπλοκ. Είμαστε επίσης χαρούμενοι γιατί η mentality (νοοτροπία) της ομάδας είναι πολύ καλή".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ