ΒΟΛΕΪ

Νέα μετεγγραφή στο λιμάνι

Νέα μετεγγραφή στο λιμάνι
βόλεϊ

Το ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε με την απόκτηση της Τατιάνα Σαποσνίκοβα-Αρτμένκο

" Είμαι χαρούμενη που όλα πήγαν καλά και θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσω να ενσωματωθώ το συντομότερο δυνατό στην ομάδα και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να φτάσουμε ψηλά", ήταν οι πρώτες δηλώσεις της αθλήτριας, η οποία θα πραγματοποιήσει σήμερα την πρώτη προπόνηση με τη νέα ομάδα της.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Λυκούδης, σχολίασε για το νέο απόκτημα της ομάδας του:

" Η Σαποσνίκοβα είναι μία πολύ καλή αθλήτρια. Με την εμπειρία της από το ιταλικό πρωτάθλημα, θα μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας. Θα ξεκινήσει άμεσα τις προπονήσεις και ανάλογα με την αγωνιστική της κατάσταση θα αποφασίσω πότε θα μπει στα παιχνίδια".

Η Τατιάνα Σαποσνίκοβα-Αρτμένκο άρχισε την καριέρα της το 1990 στο Ισραήλ, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 1997, και στη συνέχεια έπαιξε στις εξής ομάδες:

1997-98 Μπερλίν (Α1 Γερμανίας)
1998-2000 Παλέρμο (Α1 Ιταλίας)
2000-01 Ρέτζιο Καλάμπρια (Α1 Ιταλίας)
2001-03 Ρεξόνα (Α1 Βραζιλίας)
2003-04 Μοντεσιάβο (Α1 Ιταλίας)
2004-05 Τσιβιτάνοβα (Α2 Ιταλίας)
2005-06 Κερακόλ Σασουόλο (Α2 Ιταλίας)

Θα πρέπει, πάντως, να υπογραμμιστεί ότι, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση που παρείχε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν συμφωνήσει με την Αμερικανή Πατρίς Άρινγκτον.

Όπως διατείνονται οι άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου, η Άρινγκτον " ... είχε συμφωνήσει, είχε αποστείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο συνεργασίας και ο σύλλογος προέβη σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να εκδοθεί δελτίο στην αθλήτρια, η οποία όφειλε να ενσωματωθεί στην ομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών βόλεϊ.

Στη συνέχεια, η Πατρίς Άρινγκτον δεν απέστειλε ποτέ το πιστοποιητικό της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Βόλεϊ και, σε επικοινωνία που είχε ο μάνατζέρ της με τον Ολυμπιακό, γνωστοποίησε πως η αθλήτρια υπέγραψε έναντι μεγαλύτερου ποσού και στην ομάδα Μίταζι Κάμπιτς (Ρωσία). Η διοίκηση του Ολυμπιακού, παράλληλα με την αναζήτηση μίας εγνωσμένης αξίας ξένης αθλήτριας (Σαποσνίκοβα) κατήγγειλε την Πατρίς Άρινγκτον στην C.E.V., στην Ε.Ο.Π.Ε. και στην Μίταζι Κάμπιτς

".

















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ