ΒΟΛΕΪ

Με αισιοδοξία στου Ρέντη

Με αισιοδοξία στου Ρέντη
ηρακλης πανηγυρικο

Με 13 παίκτες έφθασε πριν από λίγο στην Αθήνα η αποστολή του Ηρακλή. Aισιοδοξία για Ολυμπιακό

Η προετοιμασία του Ηρακλή θα ολοκληρωθεί αύριο ανήμερα του αγώνα με τον Ολυμπιακό με προπόνηση στο γήπεδο του Ρέντη και βίντεο.
Εκτός αποστολής έμεινε ο αρχηγός του Ηρακλή Αντρέι Κράβαρικ ο οποίος και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Κανονικά στην αποστολή του Γηραιού συμπεριλήφθηκε και ο Χρήστος Κίτσιος.Αναλυτικά οι παίκτες που ταξίδεψαν στην Αθήνα είναι: Νίλσον, Τίσερ, Μπρουκς, Κονσταντίνοφ, Σμαραγδής, Άχρεμ, Ριβέρα Πετρέας, Κανέλλος, Πιπέργιας, Κίτσιος, Παπαδημητρίου, Γκόρτσιανουκ, Σωτηρίου.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Άντερς Κρίστιανσον, θα αποφασίσει το ποιους θα συμπεριλάβει στην τελική εξάδα ανήμερα του αγώνα με τον Ολυμπιακό ενώ στις δηλώσεις του τόνισε πως: "Είμαστε καλά προετοιμασμένοι".

"Γνωρίζουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά και εμείς αισιοδοξούμε για το καλύτερο. Το αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι δεν θα κρίνει τίποτα αλλά όπως έχω πει στόχος μου σε κάθε παιχνίδι είναι να κερδίζω".

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο συνεργάτης του, Γιάννης Καλμαζίδης, τόνισε: "Οπωσδήποτε πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα μου θα παραταχθεί με μία μεγάλη απώλεια όπως είναι αυτή του αρχηγού Αντρέι Κράβαρικ αλλά παρόλα αυτά όλοι οι υπόλοιποι αθλητές θα δώσουν το καλύτερου τους εαυτό".

"Νιώθουμε αρκετά καλά και βλέπουμε με θετικό μάτι την αναμέτρηση αυτή. Βέβαια το έχουμε πει ότι η ο ομάδα χρειάζεται χρόνο για να δέσει και αυτό γίνεται μόνο μέσα από τα παιχνίδια".








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ