ΒΟΛΕΪ

Επιστρέφει η φανέλα με το Νο1

Επιστρέφει η φανέλα με το Νο1
Ανδρεάδης

Επιστρέφει η φανέλα με το Νο1

Ο ύψους 2,05μ. κεντρικός του Παναθηναϊκού δεν έχει αγωνιστεί φέτος εξαιτίας ενός οστικού οιδήματος που τον ταλαιπωρεί. Έχοντας χάσει σημαντικό μέρος της προετοιμασίας ο Ανδρεάδης πήρε σήμερα το «οκ» για επιστροφή στις προπονήσεις από τον γιατρό της ομάδας.
Όπως απεφάνθη το ιατρικό επιτελείο, ύστερα από την εξέταση της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε ο παίκτης, το οστικό οίδημα δεν έχει μεν υποχωρήσει εντελώς, όμως αυτό θα γίνει συν τω χρόνω. Σε κάθε περίπτωση, διευκρινίστηκε, δεν πρόκειται για μια κατάσταση επικίνδυνη, κι έτσι ο Ανδρεάδης τέθηκε στη διάθεση του Μπερούτο.

Ο Έλληνας διεθνής πανευτυχής δήλωσε: « Νιώθω σαν... λιοντάρι στο κλουβί που το άφησαν ελεύθερο μετά από καιρό. Θέλω απίστευτα πολύ να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα μου. Θα προσπαθήσω να αναπληρώσω όλο το χαμένο χρόνο. Χαίρομαι που το πρώτο παιχνίδι μου είναι με την Αλεξανδρούπολη, τη δεύτερη αγαπημένη μου ομάδα μετά από τον Παναθηναϊκό», ήταν το σχόλιο του παίκτη για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει αύριο με προορισμό την Αλεξανδρούπολη, όπου το Σάββατο οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Εθνικό στην πρώτη εκτός έδρας αναμέτρησή τους στο εφετινό πρωτάθλημα.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ