ΒΟΛΕΪ

Φτάνουμε στην 4άδα

Φτάνουμε στην 4άδα
Χαριτωνίδης-Ρουμελιώτης

Στα ημιτελικά θέλει να δει την Εθνική ομάδα ο Κώστας Χαριτωνίδης

Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός μπορεί πριν αναχωρήσει η αποστολή να ζητούσε πρόκριση στα προημιτελικά, όμως έχει κάνει από ότι φαίνεται τους υπολογισμούς του και πλέον επιθυμεί πρόκριση στα ημιτελικά, κάτι που θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη στιγμή στο ελλήνικό βόλεϊ.

" Η ομάδα μου είναι αρκετά νεανική, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε στο Τόκιο", είπε αναφερόμενος στην ημιτελική φάση που θα φιλοξενηθεί στην πρωτεύουσα του "ανατέλλοντος ηλίου".

" Όλες οι ομάδες στον όμιλο μας είναι δυνατές. Η Γαλλία είναι αρκετά ισχυρή, όπως και η Βραζιλία, η Κούβα και η Γερμανία. Πρέπει να κερδίσουμε όλες αυτές τις ομάδες, αν θέλουμε να εκπληρώσουμε τον στόχο που έχουμε θέσει", εξήγησε ο κ.Χαριτωνίδης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

"Σχεδόν όλοι οι παίκτες μας αγωνίζονται στην Ελλάδα και μόνο ένας παίζει στη Σλοβακία (;), οπότε είχαμε μόλις ένα μήνα στη διάθεση μας για να προετοιμαστούμε που δεν είναι μεγάλο διάστημα", φέρεται να είπε και μάλλον μεταφέρθηκε η δήλωση του λάθος, αφού ο μοναδικός παίκτης της Εθνικής ομάδας που έχει σχέση με τη Σλοβακία είναι ο Αντρέι Κράβαρικ.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ