ΒΟΛΕΪ

Φιλική ήττα για καλωσόρισμα

Φιλική ήττα για καλωσόρισμα
Βόλεϊ (αφιέρωμα)

Σε φιλικό αγώνα προετοιμσίας που διεξήχθη στη Φουκουόκα, η εθνική Ελλάδας ηττήθηκε με 3-2 από τους "Χιροσίμα Πάνθερς", ομάδα που μετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας της Ιαπωνίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε μια καλή ευκαιρία να ξεμουδιάσει, να "ξεμπουκώσει" όπως έλεγαν οι διεθνείς από τη "ζάλη" του τζετ λανγκ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Χαριτωνίδης, ξεκίνησε με εξάδα τους Κουρνέτα, Χριστοφιδέλη, Μπάεφ, Ρουμελιώτη, Σμαραγδή και Πανταλέοντα, για να μοιράσει στη συνέχεια τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές.

Ετσι, οι Κουρνέτας και Χριστοφιδέλης έπαιξαν στα πρώτα δύο σετ, οι Προύσαλης, Λάππας, Ανδρεάδης στα επόμενα τρία, οι Ρουμελιώτης-Μπάεφ μόνο στα πρώτα τρία και ο Πανταλέων στα πρώτα τέσσερα σετ, ο Σμαραγδής στα πρώτα δύο και το 5ο και οι Κράβαρικ, Κυριακίδης στα τελευταία δύο σετ.

" Είδα τον αγώνα ως μια καλή ευκαιρία για προπόνηση. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν να μπουν οι παίκτες στη διαδικασία προσαρμογής σε αγωνιστικές συνθήκες ύστερα από το τζετ-λανγκ του ταξιδιού", ήταν το σχόλιο του Κώστα Χαριτωνίδη, ο οποίος συνέχισε:

" Αλλοι έπαιξαν 2, άλλοι 3 και 4 σετ. Σήμερα μας ενδιέφερε απλώς να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο, αύριο θα βάλουμε στο παιχνίδι μας και τακτική. Η αντίπαλη ομάδα ήταν καλή σε επίπεδο άμυνας, κάτι που θα συναντήσουμε και στο ματς με την Γαλλία. Στο αυριανό παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι και ακόμη πιο καλοί στον εναρκτήριο αγώνα της Παρασκευής".





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ