ΒΟΛΕΪ

"Χρόνια πολλά, Αλέκο" με... επιτυχίες

Οι παίκτες του ΠΑΟ γνώρισαν το ΟΑΚΑ ενόψει F-4 και ευχήθηκαν ''Χρόνια Πολλά'' στον Α.Λεώνη.Τρέλα για εισιτηρίο

Οι "πράσινοι" προπονήθηκαν για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ, όπου θα διεξαχθή το Σαββατοκύριακο το Final-4 του CEV Cup. Η κεντρική σάλα, ωστόσο, ήταν "μεταμορφωμένη" κι όλοι ήταν ενθουσιασμένοι τόσο από τις αλλαγές, όσο κι από τις συνθήκες που συνάντησαν σε ένα γήπεδο που είναι πολύ διαφορετικό από το "Μάκης Λιούγκας" της Γλυφάδας.
"Χρόνια πολλά Αλέκο"


Μετά το τέλος της προπόνησης ο πρόεδρος της ομάδας Αλέξανδρος Έλληνας, που έδωσε το παρών σε αυτή την πρώτη προπόνηση, έκανε την έκπληξη στον προπονητή Αλέκο Λεώνη που είχε τα γενέθλια του. Συγκεκριμένα έφερε στο φιλέ μια τούρτα με ένα κεράκι που άκουσε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να του τραγουδούν τα "Χρόνια Πολλά".

Πέρα από τις προσωπικές ευχές ακούστηκαν κι οι... ομαδικές που είχαν να κάνουν με τον τίτλο που θα διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός το Σαββατοκύριακο.

Εκτός ο Αγκάμεζ


Ο μοναδικός παίκτης που πήρε... απουσία από την προπόνηση της Τρίτης ήταν ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ, ο οποίος απείχε για προληπτικούς περισσότερο λόγους. Συγκεκριμένα αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση και κρίθηκε προτιμότερο να μην ακολουθήσει το ομαδικό πρόγραμμα, για να είναι 100% να γυμναστεί τις επόμενες ημέρες.

Η προετοιμασία του "τριφυλλιού" θα συνεχιστεί την Τετάρτη με φιλικό απέναντι στην Κηφισιά.

Χαμός με τα εισιτήρια


Ξεκίνησε την Τρίτη η διάθεση των εισιτηρίων του Final-4 του CEV CUP και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστικό. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αψήφισαν την βροχή και πείμεναν υπομονετικά να πάρουν στα χέρια του το "μαγικό χαρτάκι", που θα τους έδινε τη δυνατότητα το Σαββατοκύριακο να στηρίξουν το "τριφύλλι".

Μέχρι νωρίς το απόγευμα τα εισιτήρια ξεπερνούσαν τα 5.000. Ο αριθμός είναι εντυπωσιακός αν αναλογιστεί κανείς ότι τα εισιτήρια βγήκαν στην κυκλοφορία στις 3μ.μ ενώ όλοι περιμένουν να σπάσει κάθε ευρωπαϊκό ρεκόρ διοργάνωσης βόλεϊ.

Αντράε: "Κλειδί ο κόσμος"

Ο Μπγιερν Αντράε μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης στο ΟΑΚΑ μίλησε για την πρώτη επαφή με το γήπεδο. "Είναι εντυπωσιακό. Είναι η πρώτη μας φορά σε αυτό το γήπεδο και πρέπει να το συνηθίσουμε. Νιώθω περίεργα αλλά όμορφα" ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, ο ακραίος του "τριφυλλιού" αναφέρθηκε στην πρώτη αντίπαλο της ομάδας του στον ημιτελικό, την ιταλική Κούνεο και τόνισε: "Είναι μια πλήρης ομάδα σε όλες τις θέσεις και θα είναι ένα δύσκολο σύνολο. Οι Ιταλοί δεν πρόκειται να έρθουν στην Αθήνα για τουρισμό, έρχονται για την κούπα και για αυτό το λόγο είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί".



Ο αρχηγός της Εθνικής Γερμανίας έδωσε τις δικές του προβλέψεις για την έκβαση του ημιτελικού, λέγοντας: "Οι πιθανότητες είναι 50%-50% αλλά εμείς είμαστε οι τυχεροί γιατί παίζουμε μέσα στο σπίτι μας και ας φαινόμαστε το αουτσάιντερ. Πιστεύω ότι το κλειδί είναι ο κοσμός σε συνδυασμό πάντα με την απόδοσή μας".

Τέλος, ο Αντράε φάνηκε να ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά στους φανατικούς οπαδούς της ομάδας του, αφού είναι μια εικόνα που δεν την έχει ζήσει φέτος στη Γλυφάδα όπως ίσως την φανταζόταν. "Θέλω να το δω το γήπεδο γεμάτο. Οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί. Πιστεύω ότι θα πιέσουν την Κούνεο και θα την αγχώσουν, θα είναι σίγουρα η δυναμή μας. Ανυπομονώ να δω την ατμόσφαιρα που κάνουν σε άλλα αθλήματα και στο βόλεϊ"





















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ