ΒΟΛΕΪ

Φέρτε πίσω το λαπ-τοπ!

Φέρτε πίσω το λαπ-τοπ!
New Image

To laptop με τα συστήματα του φάιναλ-φορ στο ΟΑΚΑ, εναντίον του ΠΑΟ, ζητάει απεγνωσμένα η Κούνεο!

Το συμβάν έλαβε χώρα όταν ο προπονητής της ομάδας μαζί με τους συνεργάτες του έτρωγαν σε εστιατόριο. Άγνωστοι μπήκαν μέσα με σκοπό να κλέψουν μικροαντικείμενα από τον κόσμο, με αποτέλεσμα να πάρουν το laptop που περιείχε μέσα τα συστήματα της ομάδας.
Το δημοσίευμα αναφέρει η ιστοσελίδα Sportmediaset που συμπληρώνει ότι ο Ιταλικός σύλλογος ανέβασε στο site του την είδηση ζητώντας από τους κλέφτες να επιστρέψουν πίσω το laptop, δίνοντας τους μάλιστα και πληρωμή!

Ο Παναθηναϊκός, στο μεταξύ, μπαίνει σιγά-σιγά σε ρυθμούς φάιναλ-φορ. Μαζί και οι οπαδοί του, καθώς η δύναμη της έδρας μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική για τους "πράσινους" που κυνηγάνε, κατ΄αρχήν, την πρόκριση στον τελικό.

Τα εισιτήρια του φάιναλ-φορ κυκλοφορούν από την Τρίτη το μεσημέρι σε τέσσερα κεντρικά σημεία πώλησης (ΟΑΚΑ, Λεωφόρος, PAO Shop και Σύνταγμα). Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 20, 30 και 40 ευρώ

Ήδη η κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ αλλάζει μορφή, καθώς έφυγε το παρκέ, στο προηγούμενο που υπήρχε από κάτω μπήκαν τρύπες, τοποθετήθηκαν οι στύλοι για το φιλέ, αλλά και το ταραφλέξ.

Ο Αλέκος Λεώνης και οι παίκτες του θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τρίτης, ενώ την Δευτέρα άκουσαν με ικανοποίηση τη νικη του Ηρακλή επί του Ολυμπιακού που τους έφερε, οριστικά, στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ