ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Με Χατσάνοφ στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο, το παιχνίδι τους ανοίγει το πρόγραμμα της Παρασκευής

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη νίκη του κόντρα στον Φράνσις Τιάφο στο Indian Wells | 10 Μαρτίου 2024
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη νίκη του κόντρα στον Φράνσις Τιάφο στο Indian Wells | 10 Μαρτίου 2024 @2024 RYAN SUN/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς άντεξε στην αντεπίθεση του Αλεξάντερ Σβέρεφ στο δεύτερο σετ του μεταξύ τους ματς και με 2-0 σετ (5-7, 6-7 (3-7)) πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο, εκεί που τον περιμένει ο Ρώσος Κάρεν Χατσάνοφ. Η αναμέτρησή τους θα ανοίξει το πρόγραμμα της Παρασκευής (12/4)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από έναν δραματικό αγώνα που από παραμύθι μετατράπηκε σε περιπέτεια, όπως ανέφερε και ο ίδιος στις δηλώσεις του, απέκλεισε τελικώς τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και πήρε την πολυπόθητη πρόκριση για τα προημιτελικά του Monte Carlo Masters.

Εκεί θα βρει μπροστά του τον Ρώσο Κάρεν Χατσάνοφ, ο οποίος υπέταξε με 2-0 σετ (6-3, 7-5) τον συμπατριώτη του Ντανίλ Μεντβέντεφ. Σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από το τρομερό ξέσπασμα του τελευταίου κατά ενός εκ των διαιτητών της αναμέτρησης.

Ο αγώνας τους θα ανοίξει το πρόγραμμα της Παρασκευής (12/4, 12:00), ενώ έχει οριστεί να διεξαχθεί στο κεντρικό γήπεδο του τουρνουά, Court Rainier III.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ MONTE-CARLO MASTERS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ