ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Το βράδυ του Σαββάτου ο ημιτελικός της Ελληνίδας τενίστρια στο Τσάρλεστον Open

Maria Sakkari, of Greece, reacts as she plays Diane Parry, of France, at the BNP Paribas Open tennis tournament, Wednesday, March 13, 2024, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Η Μαρία Σάκκαρη @ 2024 MARK J. TERRILL / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη(Νο. 7) πέρασε το εμπόδιο της Βερόνικα Κουντερμέτοβα και θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ντάνιελ Κόλινς για μία θέση στον τελικό του Τσάρλεστον Open. Η ημέρα και η ώρα του ημιτελικού.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο. 7) επιβεβαίωσε την εξαιρετική της φόρμα με την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάρλεστον Open (WTA 500) επικρατώντας εύκολα με 2-0 σετ της Βερόνικα Κουντερμέτοβα (Νο. 14).

Τελευταίο εμπόδιο της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας για τη συμμετοχή της στον δεύτερο τελικό της σεζόν, μετά από αυτόν στο Indian Wells, είναι η Ντάνιελ Κόλινς (Νο. 22), που κέρδισε την Έλις Μέρτενς, επίσης με 2-0 σετ.

Ο ημιτελικός θα ξεκινήσει το Σάββατο (06/04) όχι πριν από τις 21:15 (ώρα Ελλάδας), θα μεταδοθεί από το Novasports6, ενώ την εξέλιξη του ματς μπορείτε να την παρακολουθήσετε LIVE και μέσα από το Matchcenter του SPORT24.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ