ROLAND GARROS

Roland Garros Junior: Η κλήρωση της Λάκη

Η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια, Μιχαέλα Λάκη
Η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια, Μιχαέλα Λάκη PRINT SCREEN

Η Μιχαέλα Λάκη στην παρθενική συμμετοχή της στο Roland Garros (juniors) θα βρεθεί αντιμέτωπη στον 1ο γύρο την Κυριακή με την Ρωσίδα, Αλίνα Σερμπίνινα.

Η Μιχαέλα Λάκη, που βρίσκεται από την Παρασκευή (4/6) στο Παρίσι για το "παρθενικό" της Roland Garros (juniors), θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο του τουρνουά που ξεκινάει την Κυριακή (6/6) την Ρωσίδα και Νο30 στα juniors, Αλίνα Σερμπίνινα.

Η 17χρονη Ρωσίδα είχε δυο εξαιρετικά τουρνουά κατηγορίας 1, σε Βιγιένα (Ισπανία) και Καζάν (Ρωσία) φτάνοντας σε ισάριθμους τελικούς κατακτώντας έναν τίτλο (Καζάν).

Για την Σερμπίνια αυτή θα είναι η 2η συμμετοχή στο Roland Garros, καθώς τον περασμένο Οκτώβριο είχε φτάσει στον 2ο γύρο κερδίζοντας στον 1ο την Λευκορωσίδα Αλόνα Φαλέι και χάνοντας στη συνέχεια από την Ιταλίδα Ματίλντε Παολέτι.

Εξαιρετική σεζόν έχει κάνει όμως και η Λάκη, η οποία έχει κατακτήσει ήδη 2 τίτλους σε Μάνακορ και Φιλιππούπολη, ενώ έφτασε στα ημιτελικά σε επίπεδο γυναικών-για πρώτη φορά στη μέχρι τώρα πορεία της-στο τουρνουά ITF των 15.000$ στο Ηράκλειο.

Σε περίπτωση πρόκρισης η παίκτρια του Φοίβου Μιχαλόπουλου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από την αναμέτρηση της Βελγίδας (ελληνικής καταγωγής) Σοφία Κωστούλα (Νο14 του κόσμου) που κοντράρεται με την Γερμανίδα Τζούλια Μίντεντορφ (Νο25).

ROLAND GARROS GIRL’S SINGLES DRAW l BOY’S SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Πηγή: Tennis24

TAGS ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ