ΤΕΝΙΣ

Πιο δυνατή η Σερένα

Πιο δυνατή η Σερένα
Σερένα-Βένους

Νικήτρια στον "εμφύλιο" των Γουίλιαμς αναδείχθηκε η Σερένα. Θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τη Ντινάρα Σαφίνα.

Ωστόσο η Βένους δεν στάθηκε ικανή να εκμεταλλευτεί μία απο τις οκτώ δέκα ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν για να πάρει το δεύτερο σετ και το ματς. Τελικά η Βένους έχασε με 7-6 (8-6), 7-6 (9-7) σε ένα ματς που διήρκεσε δύο ώρες και τριάντα λεπτά.
" Έκανε αρκετά λάθη και ήμουν πραγματικά τυχερή γιατί συνήθως η αδερφή μου δεν κάνει τέτοια λάθη", υπογράμμισε η Σερένα και συμπλήρωσε " δεν μπορώ να πω ότι είμαι απογοητευμένη. Για την ακρίβεια δεν πιστεύω ότι κέρδισα".

Αν η Σερένα κατακτήσει τον τίτλο θα επιστρέψει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στην περίπτωση της επόμενης αντιπάλου της, Ντινάρα Σαφίνα.

Η 22χρονη Ρωσίδα θα λάβει για πρώτη φορά μέρος στην καριέρα της στα ημιτελικά του US Open. Έθεσε εκτός τουρνουά την Ιταλίδα Φλάβια Πενέτα, επικρατώντας με 6-2, 6-3. Εχει παίξει τέσσερις φορές με τη Σερένα, έχει χάσει τις τρεις, αλλά έχει νικήσει την τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν στο Βερολίνο (σε χωμάτινη επιφάνεια).

Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν η Ρωσίδα Γελένα Ντεμεντίεβα με τη Σέρβα Γελένα Γιάνκοβιτς. Και αυτές έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το Νο1.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ