ΤΕΝΙΣ

Οι νικητές στο BNP Paribas Junior Tennis Masters Greece

Οι νικητές στο BNP Paribas Junior Tennis Masters Greece
BNP Paribas Junior Tennis Masters Greece

Αναδείχθηκαν οι νικητές και οι νικήτριες του BNP Paribas Junior Tennis Masters Greece

Το τουρνουά είναι ένα από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα τένις για νέους αθλητές παγκοσμίως, το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο στο Παρίσι. Στο BNP Paribas Junior Tennis Masters Greece, το οποίο διεξήχθη για πρώτη φορά φέτος στη χώρα μας με την συνεργασία της ΕΦΟΑ, της Τράπεζας BNP Paribas, του Ο.Α Αθηνών και υπό την αιγίδα της UNESCO, πήραν μέρος οι 8 καλύτεροι Έλληνες και Ελληνίδες στην κατηγορία κάτω των 14 χρόνων.
Η τελική κατάταξη:

Αγόρια: 1.Αλέξανδρος Βακουφτσής, 2.Αλέξανδρος Μπαλαμπανίδης, 3.Κωνσταντίνος Αξελός, 4. Βασίλης Σταυρόπουλος, 5.Γιώργος Παπαγεωργίου, 6.Αναστάσιος Δημητρίου, 7.Γεώργιος Τσικριτέας, 8.Θανάσης Καραμάνης

Κορίτσια: 1.Αγγελική Κόκκοτα, 2.Ελπίδα Μαλάμου, 3.Ιωάννα Μαρκεσίνη, 4. Βασιλική Κωνσταντινίδου, 5.Ελευθερία Παπάζογλου, 6. Ελισάβετ Ντούλια, 7.Σταυρούλα Μελαχροινού, 8.Αναστασία Μπουρλάκου

" Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που έκαναν αυτό το τουρνουά πραγματικότητα και να σας υποσχεθώ ότι κάθε χρόνο θα γίνεται και καλύτερο" τόνισε ο Ζακ Λοράν, επί 20ετία διευθυντής του BNP Paribas Cup, κατά τη διάρκεια των απονομών.

Ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ, Σπύρος Ζαννιάς επεσήμανε τη συμβολή του χορηγού στην διάδοση του τένις κι έκανε λόγο για την αρχή μιας σημαντικής συνεργασίας.

Τέλος, ο Ζακ Ντορφμάν, βετεράνος επιδιαιτητής, ο οποίος επί μια 15ετία διεύθυνε τελικούς στο Ρολάν Γκαρός, μίλησε για το fair-play ενθυμούμενος ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον παλαιό Έλληνα πρωταθλητή Νίκο Καλογερόπουλο. " Ο Καλογερόπουλος ήταν ένας γνήσιος πρωταθλητής στα court και βλέπω ότι πολλοί από εσάς μπορείτε να του μοιάσετε" είπε.










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ