ΤΕΝΙΣ

Πρεμιέρα στο "BNP Paribas Junior Tennis Masters Greece"

Πρεμιέρα στο "BNP Paribas Junior Tennis Masters Greece"
Παιδιά

Ξεκίνησαν την Παρασκευή (12/06) στις εγκαταστάσεις του Ο.Α Αθηνών οι αγώνες στο "BNP Paribas Junior Tennis Masters Greece"

Στους αγώνες επιλογής συμμετέχουν οι 8 πρώτοι αθλητές και οι 8 πρώτες αθλήτριες κατηγορίας κάτω των 14 ετών της Πανελλήνιας κατάταξης. Αυτοί είναι οι: Μπαλαμπανίδης Αλέξανδρος, Στεργίου Ιωάννης, Αξελός Κωνσταντίνος, Βακουφτσής Αλέξανδρος, Τσικριτέας Γιώργος, Σταυρόπουλος Βασίλης, Καραμάνης Θανάσης, Παπαγεωργίου Γιώργος (αγόρια), Βογάσαρη Δέσποινα, Ντούλια Ελισάβετ, Κόκκοτα Αγγελική, Σάκκαρη Μαρία, Μαλάμου Ελπίδα, Μαρκεσίνη Ιωάννα, Παπάζογλου Ελευθερία, Μπουρλάκου Αναστασία (κορίτσια).
Η Ελλάδα παίρνει μέρος για πρώτη φορά φέτος σε αυτή τη "γιορτή του τένις". Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο κύριος Ζακ Λοράν ο οποίος τα τελευταία 20 χρόνια είναι διευθυντής αγώνων του BNP Paribas Cup και από αυτή την θέση είδε σπουδαίους παίκτες, όπως οι Ζιστίν Ενάν, Μάρκος Παγδατής, Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, Γκάελ Μονφίς, Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα και Φερνάντο Γκονζάλεζ να αγωνίζονται στη διοργάνωση.

" Έχετε την τύχη να παίζεται στο μεγαλύτερο τουρνουά στον κόσμο σε αυτή την ηλικία. Στη Γαλλία παίρνουν μέρος στα προκριματικά 5.000 παιδιά αλλά και άλλα 800 από 60 συνολικά χώρες στον κόσμο. Οι τέσσερις φιναλίστ θα ταξιδέψουν στο Παρίσι για την τελική φάση και εγώ θα είμαι εκεί για να σας φροντίσω. Η κεντρική ιδέα είναι να συνδυαστούν άψογα οι λέξεις "Αθλητισμός και συμπεριφορά. Στα γήπεδα δεν θα υπάρχουν διαιτητές. Είναι καλό να είστε πρωταθλητές στο τένις αλλά ακόμα καλύτερο να είστε πρωταθλητές στη ζωή", τόνισε ο Ζακ Λοράν.

Οι αγώνες του "BNP Paribas Junior Tennis Masters Greece" θα ολοκληρωθούν την Κυριακή (14/06) το απόγευμα (19.00) με τους τελικούς. Θα ακολουθήσουν, στις 20.30 οι τελετές απονομής στις οποίες το παρών θα δώσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού κύριος Γιάννης Ιωαννίδης, και στις 21.00 ένα κοκτέιλ πάρτι για τους καλεσμένους.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ