ΤΕΝΙΣ

Νικήτρια σε τουρνουά του Ουζμπεκιστάν η Γεωργάτου

Νικήτρια σε τουρνουά του Ουζμπεκιστάν η Γεωργάτου
γεωργατου

Η Ειρήνη Γεωργάτου κατέκτησε το τουρνουά 25.000 δολαρίων, που διεξήχθη στο Ουζμπεκιστάν

Η 19χρονη τενίστρια, που βρισκόταν στο Νο 569 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε κατά σειρά της Αυστριακής Νικόλα Χομφάνοβα (Νο 246) και της Ξένια Πάλκινα (Νο 189) από το Ουζμπεκιστάν.
Στον τελικό αντιμετώπισε την Ουκρανή Κριστίνα Αντονίτσιουκ (Νο 229), της οποίας προηγήθηκε με 6-1, 3-1. Η αντίπαλός της εγκατέλειψε τον αγώνα και η Γεωργάτου κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σύντομης καριέρας της.

Η νίκη της στο συγκεκριμένο τουρνουά τής απέφερε σημαντική άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς κέρδισε 104 (!) θέσεις και πλέον φιγουράρει στο Νο 465, την υψηλότερη θέση που είχε ποτέ στην καριέρα της.

Πτώση για Δανιηλίδου, άνοδος για Γερασίμου

Μια θέση έχασε αυτήν την εβδομάδα η Λένα Δανιηλίδου στην παγκόσμια κατάταξη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έπεσε από το Νο 273 στο Νο 274 με 178 βαθμούς, την ώρα που η Άννα Γερασίμου ανέβηκε από την 208η στην 203η θέση με 279 βαθμούς.

Σερκεδάκης και Σαρλή νικητές στην Κεφαλλονιά

Ο Νίκος Σερκεδάκης και η Ολγα Σαρλή ήταν οι νικητές του 2ου Πανελλαδικού Οpen Ανδρών-Γυναικών που ολοκληρώθηκε στην Κεφαλλονιά. Τα αποτελέσματα στους τελικούς: Σερκεδάκης (Ο.Α Αγ. Παρασκευής)-Πένσος (Ο.Α Βικέλας Βέροιας) 6-3, 6-1, Σαρλή (Ο.Α Αθηνών)-Μεσοροπιάν (Κεφαλληνιακός Ο.Α) 6-1, 6-2.










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ