ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ

Ο Αλκαράθ είδε για πρώτη φορά τον Μέσι από κοντά και τρελάθηκε από τη χαρά του

Ο Αλκαράθ είδε για πρώτη φορά τον Μέσι από κοντά και τρελάθηκε από τη χαρά του

Ο Κάρλος Αλκαράθ είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τον Λιονέλ Μέσι στα "Laureus Awards" και δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του.

Μπορεί να θεωρείται ο ανερχόμενος αστέρας του τένις και για αυτόν να έχουν ήδη γραφεί εκατομμύρια λέξεις, ωστόσο ο Κάρλος Αλκαράθ παραμένει ένας 20χρονος.

Ο Ισπανός ήταν καλεσμένος στα "Laureus Awards" όπου και βραβεύτηκε για την εξαιρετική χρονιά που έκανε πέρσι. Στα ίσια βραβεία ήταν και ο Λιονέλ Μέσι.

Την ώρα που ο Αλκαράθ μιλούσε στους εκπροσώπους του Τύπου έφτασε στο χώρο και ο Αργεντινός σούπερ σταρ. Ο Ισπανός δεν το είχε αντιληφθεί και τον ενημέρωσαν κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του.

"Είναι τρελό. Δεν τον έχω συναντήσει ξανά στο παρελθόν. Είναι τρελό να τον βλέπω εδώ. Να βρίσκομαι μέτρα μακριά του. Είναι τρελό" ανέφερε αρχικά ο Κάρλος Αλκαράθ με έκδηλο τον ενθουσιασμό του.

Όταν η δημοσιογράφος τον προέτρεψε να ανταλλάξουν χειραψία ο Ισπανός τόνισε: "Εύχομαι να μπορούσα να το κάνω". Δευτερόλεπτα αργότερα ο Μέσι πέρασε από πίσω του με τους δύο να ανταλλάσσουν χειραψία.

TAGS ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ