ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Η Σάκκαρη ακολουθεί Γιάννη, Θανάση, Τότι, Χάμιλτον και... National Geographic

Η Μαρία Σάκκαρη σε αγώνα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021
Η Μαρία Σάκκαρη σε αγώνα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021 2021 AP PHOTO/SETH WENIG

Η πρωταθλήτριά μας στο τένις, Μαρία Σάκκαρη, αποκάλυψε στο Eurosport ποια είναι τα πρόσωπα που ακολουθεί στα social media και για ποιο λόγο.

Τα social media είναι μέρος της ζωής των περισσότερων ανθρώπων και η Μαρία Σάκκαρη δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα. Χιλιάδες ακολουθούν την ίδια και παρακολουθούν την δραστηριότητά της, αλλά και η ίδια ακολουθεί ορισμένα πρόσωπα που την ενδιαφέρουν.

Ποια είναι άραγε αυτά τα πρόσωπα; Το Eurosport ρώτησε και η ίδια απάντησε, αναφέροντας ενδεικτικά ορισμένους από τους 1.893 ανθρώπους.

Μεταξύ αυτών είναι οι πρωταθλητές του ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, ο θρυλικός καπιτάνο της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι και το National Geographic. Παράλληλα, τον Μπέαρ Γκριλς με τις περιπέτειες επιβίωσης στα δυσκολότερα σημεία του πλανήτη και την σχολιάστρια τένις, Μπάρμπαρα Σετ.

"Πως γίνεται να μην ακολουθείς αυτούς τους δυο; Είναι σπουδαίοι, ταπεινοί και ό,τι και αν συμβεί, παραμένουν οι ίδιοι, έχουν τις ίδιες προσωπικότητες και αυτό είναι κάτι που θαυμάζω πολύ", ανέφερε για τους Antetokounbros των "Ελαφιών".

Όσο για τον Τότι, είπε ότι είναι από τους μεγαλύτερους θρύλους του ποδοσφαίρου και θαυμάζει το γεγονός πως έμεινε σε όλη του την καριέρα πιστός στους "τζαλορόσι", ενώ αποκάλυψε πως είναι φαν του Χάμιλτον και πως λυπήθηκε που έχασε το φετινό πρωτάθλημα, αλλά είναι σίγουρη πως θα ανακάμψει.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ AUSTRALIAN OPEN ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ VIRAL ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ