ΤΕΝΙΣ

Επενέβη η Αστυνομία σε καυγά του Κύργιου

Ο Νικ Κύργιος σε αγώνα του στο US OPEN κόντρα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα | 31 Αυγούστου 2021
Ο Νικ Κύργιος σε αγώνα του στο US OPEN κόντρα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα | 31 Αυγούστου 2021 @2021 FRANK FRANKLIN II/AP IMAGES

Ο Νικ Κύργιος συγκέντρωσε και πάλι πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, για ακόμη μια φορά όμως, τα κατορθώματά του δεν έχουν να κάνουν με το τένις.

Ο Ελληνοαυστραλός καυγάδισε έντονα με την κοπέλα του, Χιάρα Πάσσαρη, σε ξενοδοχείο της Αυστραλίας και χρειάστηκε να επέμβει η Αστυνομία για να τους χωρίσει και να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Αιτία ; Ο... σκανδαλιάρης Νικ, που όπως υποστηρίζει η -πρώην πλέον- κοπέλα του, την απάτησε πριν λίγο καιρό, γι' αυτό και είχαν χωρίσει για κάποιο χρονικό διάστημα, μέχρι το μοντέλο να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον 26χρονο τενίστα.

Κύργιος και Πάσσαρη επέστρεψαν στην Αυστραλία αυτή την εβδομάδα, μετά την παρουσία του Νικ στο Laver Cup της Βοστόνης. Χρειάστηκε να μπουν σε καραντίνα και επέλεξαν ένα ξενοδοχείο της Μελβούρνης για να περάσουν μαζί τον χρόνο του εγκλεισμού.

Έλα που όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως αναμενόταν. Η Πάσσαρη κατά τη διάρκεια ενός Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ρωτήθηκε τι είχε γίνει πριν λίγο καιρό ανάμεσα στην ίδια και τον Κύργιο, με αποτέλεσμα να χωρίσουν για κάποιο διάστημα.

Η 23χρονη κοινοποίησε μια φωτογραφία του τενίστα αγκαλιά με άλλη κοπέλα στο κρεβάτι. Προφανώς, ο Νικ δεν περίμενε αυτή την απάντηση και αμέσως ξέσπασε καυγάς στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Από τις φωνές, οι... γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία, για να ηρεμήσει η κατάσταση, μιας και ο καυγάς έπαιρνε άσχημη τροπή. Κύργιος και Πάσσαρη φώναζαν και αντάλλαζαν "γαλλικά" συνεχώς, μέχρι που κατέφθασαν οι Αστυνομικές δυνάμεις, για να τους χωρίσουν.

Τελικά, ο Κύργιος άλλαξε δωμάτιο και οι δυο τους θα περάσουν τη συνέχεια της καραντίνας τους χωριστά. Μάλιστα, σύμφωνα με το μοντέλο, δεν πρόκειται να έχει μέλλον αυτή η σχέση.

Πηγή: Tennis24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ