BIG GAMES BET

Βερόνα - Μίλαν: Προγνωστικά και Ανάλυση - Ματς για γερά νεύρα

Ο Σάντρο Τονάλι πανηγυρίζει μπροστά στους οπαδούς της Μίλαν μετά τη νίκη επί της Λάτσιο στο Ολίμπικο για τη Serie A
Ο Σάντρο Τονάλι πανηγυρίζει μπροστά στους οπαδούς της Μίλαν μετά τη νίκη επί της Λάτσιο στο Ολίμπικο © 2022 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Η Μίλαν διεκδικεί το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 11 χρόνια και ο τίτλος περνάει απόψε από το "Μπεντεγκόντι" της Βερόνα. Προγνωστικά και ανάλυση για το κρίσιμο ματς των ροσονέρι, που θα έχουν στο πλευρό τους πάνω από 15.000 οπαδούς!

Η Μίλαν διεκδικεί το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 11 χρόνια και απόψε δοκιμάζεται στη Βερόνα, σε ένα ματς όπου το διπλό είναι καθαρό φαβορί στο 1.70-1.75 (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Οι ροσονέρι υποχώρησαν ξανά στη δεύτερη θέση της Serie A, μετά τη νίκη της Ιντερ την Παρασκευή, επί της Έμπολι, ωστόσο γνωρίζουν πως αν μαζέψουν επτά βαθμούς στα τελευταία τρία ματς, κατακτούν τον τίτλο. Η Μίλαν υπερισχύει της Ιντερ σε πιθανή ισοβαθμία, συνεπώς είναι απαραίτητο απόψε, να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία στο "Μπεντεγκόντι".

Βερόνα - Μίλαν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το πρόγραμμα βέβαια της Μίλαν είναι δύσκολο, αφού την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί την πάντα επικίνδυνη εκτός έδρας Αταλάντα και κλείνει το πρωτάθλημα στη Ρέτζιο-Εμίλια με τη Σασουόλο. Το ιδανικό λοιπόν για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, θα είναι να κερδίσει απόψε για να έχει το δικαίωμα και ενός στραβοπατήματος, στα τελευταία δύο ματς.

Η Βερόνα βέβαια δεν είναι απλός αντίπαλος. Το σύνολο του Ιγκόρ Τούντορ είναι σε καλή κατάσταση και στα τελευταία έξι παιχνίδια εντός έδρας έχει απολογισμό 4-1-1. Επίσης, είναι φανερό πως δεν χαρίζεται σε κανέναν, όπως απέδειξε και με τη νίκη επί της Κάλιαρι με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική, άρα θα χτυπήσει και το αποψινό ματς στα ίσα.

Στη Μίλαν έχουν άσχημες μνήμες από τα ματς στο "Μπεντεγκόντι", αφού δύο φορές στο παρελθόν έχασαν τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική, στο συγκεκριμένο γήπεδο, τόσο το 1973, όσο και το 1990. Οι ροσονέρι πάντως, είναι εξαιρετικοί φέτος μακριά από το Σαν Σίρο, έχοντας την κορυφαία εκτός έδρας συγκομιδή (12-4-1) στο πρωτάθλημα και για την αποψινή αναμέτρηση, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι θα έχουν στο πλευρό τους πάνω από 15.000 οπαδούς τους, που ταξίδεψαν από το γειτονικό Μιλάνο (159 χιλιόμετρα χωρίζουν τις δύο πόλεις).

Προγνωστικά Ιταλία

Η δίψα λοιπόν για τον τίτλο είναι τεράστια, όμως αυτό προκαλεί αναπόφευκτα και μεγάλη πίεση. Η Μίλαν πέρα από έναν υπολογίσιμο αντίπαλο, θα πρέπει να τα βάλει και με το άγχος της. Το θετικό είναι πως έχει βελτιώσει αισθητά την αμυντική της λειτουργία και στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια, έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ.

Η Μίλαν μετράει οκτώ Under 2,5 στις εννιά προηγούμενες αγωνιστικές. Το μοναδικό Over 2,5 σε αυτό το διάστημα, ήρθε στο δραματικό διπλό επί της Λάτσιο, στο Ολίμπικο, όπου η ομάδα του Πιόλι κέρδισε 2-1 με γκολ του Σάντρο Τονάλι στο 92'.

Εκτιμώντας ότι αναμένεται παιχνίδι για γερά νεύρα και στη Βερόνα, μάλλον δεν θα έπρεπε να δίνεται αουτσάιντερ το Under 2,5, σε τιμές άνω του 2.00. Αν κρατήσουμε και το κόμπο με το X2, στη λογική ότι οι ροσονέρι θα πάρουν στη χειρότερη περίπτωση την ισοπαλία, χτίζουμε απόδοση στο 2.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βερόνα – Μίλαν: Under 2,5 (απόδοση 2.05), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ