ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με παράδοση και Ντεμπελέ η Λιόν

Ο άσος της Λιόν Μούσα Ντεμπελέ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Μαρσέιγ
Ο Μούσα Ντεμπελέ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Μαρσέιγ © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και ανάλυση για τις αναμετρήσεις της Μετς με τη Λιόν στη Ligue 1 και της Βενέτσια με την Μπολόνια στη Serie A.

Η Λιόν με τρεις νίκες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές δείχνει διάθεση να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σήμερα, παίζει στην έδρα της ουραγού Μετς και εφόσον πάρει το τρίποντο θα μειώσει στο -2 από την πεντάδα (14:00 Live από το SPORT24). Η ομάδα του Πέτερ Μπος έρχεται από μεγάλη νίκη ψυχολογίας επί της Μαρσέιγ με 3-0, στο Βελοντρόμ. Είχε προηγηθεί το 5-2 επί της Μονπελιέ εντός έδρας.

Προγνωστικά Γαλλία: Φορμαρισμένος ο Ντεμπελέ

Στον αντίποδα, η Μετς απέχει οκτώ βαθμούς από τη σωτηρία. Προφανώς, αυτή η διαφορά δεν ανατρέπεται σε τρεις αγωνιστικές. Άλλωστε, μιλάμε για μία ομάδα που είναι 14 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, έχει δηλαδή να κερδίσει από τον περασμένο Ιανουάριο.

Η Λιόν έχει θετική παράδοση στη συγκεκριμένη έδρα, με τέσσερα σερί διπλό από το 2016/17 και μετά (3-0, 5-0, 2-0, 3-1). Έχει επίσης σε εξαιρετική κατάσταση τον Μούσα Ντεμπελέ, ο οποίος σκόραρε στα τελευταία τέσσερα ματς της Ligue 1 κι έφτασε τα 17 γκολ φέτος. Το λογικό διπλό, από το 1.35 ανεβαίνει σε τιμές διπλασιασμού αν πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα και ο φορμαρισμένος Ντεμπελέ, ο οποίος παρεμπιπτόντως εκτελεί και τα πέναλτι για την Ολιμπίκ.

Προγνωστικά Ιταλία: Καταδικασμένη η Βενέτσια

Στη Serie A, η Βενέτσια έχει πλέον αρχίσει να αποδέχεται ότι δεν μπορεί να σώσει την παρτίδα. Ουραγός, με μόλις 22 βαθμούς και στο -7 από τη σωτηρία, αποκλείεται να γυρίσει την κατάσταση στα τελευταία τρία ματς.

Άλλωστε, η ομάδα της Βενετίας μετράει δέκα σερί ήττες, χάνοντας την Πέμπτη και από τη Σαλερνιτάνα σε ένα κομβικό "εξάποντο" για την παραμονή.

Από την άλλη, η Μπολόνια κάνει εξαιρετικό φίνις στη σεζόν. Είναι αήττητη έξι αγωνιστικές (2-4-0) και τα δίνει όλα για τον προπονητή της, τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς, που έχει ξανά περιπέτειες με την υγεία του.

Οι ροσομπλού, μπορούν να εκμεταλλευτούν την απογοήτευση της Βενέτσια και να πετύχουν ακόμη μία νίκη (16:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). Σε ικανοποιητικές τιμές το διπλό, στο 2.35.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μετς – Λιόν: 2 & Ντεμπελέ να σκοράρει (απόδοση 2.00), 14:00
  • Βενέτσια – Μπολόνια: 2 (απόδοση 2.35), 16:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ