TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Ημέρα που προσφέρεται για παιχνίδι με τα γκολ

Ο Βλάχοβιτς με τον Ντιμπάλα στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Βιγιαρεάλ στο Champions League
Ο Βλάχοβιτς με τον Ντιμπάλα στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Βιγιαρεάλ στο Champions League © 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Τσάρλυ επικεντρώνεται σε δύο αναμετρήσεις από το αποψινό στοιχηματικό πρόγραμμα και κάνει παιχνίδι με τα γκολ.

Η απόφαση της διοίκησης της Μπέρνλι να αντικαταστήσει τον Σον Ντάιτς, λειτούργησε ευεργετικά και μπέρδεψε πολύ την κατάσταση στην ουρά της Premier League. Η Λιντς παρότι τρέχει ένα ρεκόρ 3-1-0 δεν έχει καθαρίσει.

Ανεβαίνει επικίνδυνα ο πήχης για την παραμονή

Βρίσκεται στο +4 από την Έβερτον που έπεσε στην 18η θέση. Στη συνέχεια έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα η ομάδα του Τζέσι Μαρς. Στην συνέχεια παίζει με την Σίτι εντός, Άρσεναλ εκτός, Τσέλσι εντός, Μπράιτον εντός, Μπρέντφορντ εκτός. Έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες, ώστε η σωτηρία να κριθεί σε περισσότερους βαθμούς, από ό,τι φαινόταν πριν από λίγο καιρό. Η Λιντς δίνει ένα παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να πάρει αποτέλεσμα, στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας (22:00 COSMOTE SPORT 9 , LIVE από το SPORT24 ). Η ομάδα του Βιεϊρά, βαθμολογικά είναι άνετη, όμως πάντα είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος, που στο τέλος κάνει ζημιές, σε ομάδες που έχουν κίνητρο. Η Λιντς κράτησε το μηδέν στην έδρα της Γουότφορντ, κάτι που το έχει πετύχει ακόμη τρεις φορές στο φετινό πρωτάθλημα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Κρίσταλ Πάλας ψάχνει την αντίδραση μετά από τις δύο συνεχόμενες αποτυχίες. Τον αποκλεισμό στον ημιτελικό με την Τσέλσι και την ήττα με 1-0 στην έδρα της φορμαρισμένης Νιούκαστλ. Στο 4-3-3 ο Βιεϊρά θα χρησιμοποιήσει στην επιθετική τριάδα, τους επικινδυνους, Ματετά, Ζαχά, Αγιού. Οι τρεις επιθετικοί της Πάλας στην άμυνα της Λιντς γκολ θα βρουν, η ομάδα του Μαρς έχει πολύ υψηλό κίνητρο για να μην ηττηθεί, οπότε η λογική οδηγεί στο Goal/Goal στο 1.70.

Προγνωστικά Ιταλία: 8 σερί over 2,5

Η Γιουβέντους και στους δύο ημιτελικούς με τη Φιορεντίνα ήταν πιο κυνική και κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου. Σήμερα έχει την ευκαιρία να περάσει από την έδρα της αδιάφορης Σασουόλο (21:45 COSMOTE SPORT 7, LIVE από το SPORT24) και να αποσπαστεί σημαντικά από την 5η θέση. Αν κερδίσει η Γιουβέντους θα ξεφύγει 9 βαθμούς από την 5η Ρόμα και θα μπορέσει να τελειώσει με άνεση τη σεζόν. O τρόπος που αγωνίζεται η Σασουόλο κάνει τα παιχνίδια με τους μεγάλους να έχουν πολλά τέρματα και φάσεις εκατέρωθεν. Σε σχέση με το άθλιο παιχνίδι την περασμένη αγωνιστική στο Κάλιαρι επιστρέφει ο ηγέτης Μπεράρντι που φέτος μετρά 14 γκολ και 10 ασίστ. Το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει φέρει 8 συνεχόμενα over 2,5 ανεξαρτήτου έδρας. Ανάμεσα στο 1.60-1.65 να συνεχιστεί το σερί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σασουόλο - Γιουβέντους: Over 2,5 (απόδοση 1.60-1.65), 21:45
  • Κρίσταλ Πάλας - Λιντς: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ