ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Κρίσταλ Πάλας - Λιντς: Προγνωστικά και ανάλυση - Στο σωστό δρόμο η φιλοξενούμενη

Ο Τζακ Χάρισον της Λιντς σε αναμέτρηση στην Premier League κόντρα στη Λίβερπουλ
Ο Τζακ Χάρισον της Λιντς © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Η Λιντς βρίσκεται σε ανοδική κατάσταση και δίνει τον δικό της αγώνα για να διατηρηθεί στην Premier League. Ποντάρισμα στο 2.29 στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο.

Το Λονδίνο καλεί τη Λιντς. Η ομάδα του Μαρτς έχει αναθαρρήσει και πάει να σώσει μια αρκετά προβληματική σεζόν, έτσι όπως εξελίχθηκε. Απόψε δοκιμάζεται στο Λονδίνο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (22:00 COSMOTE SPORT 9 , LIVE από το SPORT24 ) και η υποχρέωση νίκης είναι μεγάλη.

Η Κρίσταλ Πάλας δίνει τρίτο ματς σε μια εβδομάδα και δεν διάγει την καλύτερη αγωνιστική περίοδό της. Βρίσκεται πάντως στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και δεν φέρεται να κινδυνεύει, έχει άλλες ομάδες από κάτω που θα δώσουν τη δική τους μάχη και είναι σε χειρότερη μοίρα. Από τρεις σερί ήττες προέρχεται η ομάδα του Λονδίνου. Δέχτηκε γερό πλήγμα με την ήττα κόντρα στην Τσέλσι (2-0) στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Πληγώθηκε ο εγωισμός της. Σπατάλησε πολλές δυνάμεις ως το τέλος, αλλά δεν της βγήκε το παιχνίδι. Την Τετάρτη έχασε από τη Νιουκάστλ με το οριακό 1-0, δίκαια. Πήγε με κακή ψυχολογία στο ματς, είχε παθητική στάση στο πρώτο ημίχρονο, προσπάθησε να βελτιωθεί μετά από την ανάπαυλα, αλλά χωρίς να πράξει κάτι εντυπωσιακό. Ολοκλήρωσε το ματς με 0,43 xG έναντι 0,77 της αντιπάλου.

Η Λιντς έχει βελτιωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι τέσσερα ματς αήττητη εκμεταλλευόμενη το καλό πρόγραμμα και τρέχει ρεκόρ 3-1-0 στο διάστημα αυτό. Η ομάδα σαν να αναζωογονήθηκε μετά από το ηλεκτροσόκ με την απόλυση του Μπιέλσα, ενώ ο Χάριστον μετά από καιρό είναι πάλι στα πάνω του. Είχε πολύ καιρό για να ετοιμαστεί για το αποψινό παιχνίδι. Τελευταίο χρονικά ματς αυτό κόντρα στη Γουότφορντ στις 9 Απριλίου κάνοντας άψογη εμφάνιση. Κέρδισε 3-0 με xG 0,90 έναντι 1,07 της αντιπάλου.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Κρίσταλ Πάλας μετράει μαζεμένες ήττες, είναι πιο ταλαιπωρημένη, δίνει τρίτο ματς σε μια εβδομάδα και χωρίς να βρίσκεται στην καλύτερη κατάστασή της. Η Λιντς πήρε πολλές ανάσες, είναι στο ανέβασμα και τα παιχνίδια της δεν είναι πλέον τόσο ροντέο. Οφείλει να πάρει κάτι από το αποψινό ματς και έχει το μομέντουμ για να το κάνει, την ώρα που η Μπέρνλι πιέζει και προέρχεται από δύο καλές νίκες. Στο 2.29 το combo X2 & under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρίσταλ Πάλας - Λιντς: X2 & under 3,5 (απόδοση 2.29), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ